Skocz do zawartości

rejesteracja na forach

sloniukm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wie ktoś może czy ręczna rejestracja na forach, tak by stworzyć konto z sygnatura. Wykorzystywanie forów na różnorodnych skryptach z linkami

do follow, jest opłacalne. Czy szkoda na to czasu, gdyż strona i tak na tym prawie nic nie zyska na linkach prowadzących z takich miejsc.

Oczywiście fora nie tylko na polskich domenach.

Opłaca się recznie jak zrobisz profil, sygnature i odpiszesz w jakims temacie. Najlepiej aby temat mial w sobie zlepek słów, które ty uzywasz w anchorze - słowem aby topic był tematyczny (w miarę)

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Ja pewnego razu zebrałem listę różnych for z całego świata pr4-9 i ręcznie przez tydzień zakładałem po 200 kont i umieszczałem sygnaturki w nich, do dnia dzisiejszego indeksuje mi się to ;) założyłem tak około 1300-1400 kont :D

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

A rozwijając tą myśl o pisaniu postów na formach tematycznych. Mam takie pytanko, załóżmy ze trafi się na jakieś forum, które podpasuje tematyka. I napisze w nim np około 100 postów bądź odpowiedzi na posty. Czy przez ten sposób zdobyte linki do follow coś zmienią w pozycji strony. Czy lepiej na każdym jakie się znajdzie forum pisać z 2 bądź 1 post i to będzie lepszym rozwiązaniem niż się produkować w kilku forach.

Chodzi mi o to czy leprze jest zdobycie 100 linków na 10 forach, czy odwrotnie 10linków na 100 forach. Co wg was jest bardziej opłacalne.

Zainteresuj się może Sick Submitterem. Jest to aplikacja właśnie do rejestracji na forach i umieszczania na nich linków w sygnaturkach.

Dużym plusem jest to, że użytkownicy na forum Sicka zamieszczają pakiety (listy) z forami High-PR, czyli tymi wartościowszymi.

Po utworzeniu profili można dodatkowo zarzucić pinga na listę, stworzyć z niej RSS'a i dodać do katalogów RSS.

Ewentualnie poszukaj w internecie darmowych narzędzi - często na forach o Black Hacie można je spotkać ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

To prawda - nie postuje na forach, choć nie zdziwiłbym się, gdy zacznie, bo ciągle soft się rozrasta. Oprócz zasadniczej części czyli dodawania i odwiedzania profili, ma też dodawanie do bookmarków, rss-ów, katalogów i precli, ale zagranicznych. W najnowszej wersji będzie miał równieź dodawanie komentarzy do wordpresów, choć to w sumie nie jest tak dobry jak scrapebox. W każdym bądź razie tak jest w wersji beta nowej wersji. No i generalnie nie jest taki zły. Jak zawsze wadą jest ceną, bo się cenią na $20 miesięcznie, choć można za $13 jak kogoś to interesuje, np. na próbę: https://sickmarketing.com/sick-submitter-bfso-special/. Są też "legalne inaczej" kopie do pociągnięcia, ale do tej pory nie ma v3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności