Skocz do zawartości

webkatalog.pl reaktywacja

Tomek73

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W świecie zdominowanym przez seokatalogi pragnę zaproponować nowy katalog oparty o skrypt eSyndiCat.

web katalog

Jest to mój 2 katalog na tym skrypcie, drzewo kategorii jest inne niż we wcześniejszym katalogu.

Pod tym adresem już w 1999 roku istniał katalog stron, aktualnie PR spadł do poziomu 1 , po przechwyceniu domeny adres "odpoczywał" ponad rok bez tworzenia strony, część BL zachowała się a część jest dodawanych od nowa.

Część wprowadzonych kategorii już została zaindeksowana przez google.

Będę wdzięczny za uwagi, sugestie i propozycje podkategorii.

W ciągu najbliższego tygodnia strona powinna mieć już docelowy wygląd i funkcjonalność.

A już teraz zapraszam do dodawania swoich witryn.

Katalog stron Wyszukaj.com - PR=4/DA=11 lat | web katalog - reaktywacja, w sieci od 1999 roku

babinet napisał(a):
dodałam wpis do kategorii Kuchnia. Źle działa zliczanie znaków przy opisie, tekst miał przeszło 700 znaków, pokazywało, że tylko 260.

Dzięki :-)

Tutaj licznik działa trochę inaczej, przy dodawaniu opisu odliczana jest ilość znaków już wprowadzonych, czyli Twój opis miał długość 740 znaków i pozostało jeszcze możliwe wprowadzenie 260 znaków.

Pozdrawiam,

Tomek

Katalog stron Wyszukaj.com - PR=4/DA=11 lat | web katalog - reaktywacja, w sieci od 1999 roku

Witam.

Tak jak pisałem przy poprzednim katalogu - także i ten oparty jest na jednym z najlepszych płatnych skryptów - bardzo lubianych przez wyszukiwarki.

Jeżeli właściciel będzie się przykładał do promowania tego katalogu, ma szansę się wybić wśród wielu tysięcy.

Życzę powodzenia.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

RoKi napisał(a):
Trochę wolno działa, ale udało się wpisać.

Pracuję właśnie nad przyspieszeniem pracy, być może usunięcie bajeru pod tytułem ckeditor powinno trochę przyspieszyć.

Pozdrawiam,

Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności