Skocz do zawartości

Spadający site

Mygamelab.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Moja strona www.mygamelab.pl jest w internecie ok 2 miesiące. Zauważyłem, że cały czas spada mi site w Google, teraz jest 3390, wcześniej było ponad 5000 i systematycznie spadało. Tym bym się jeszcze nie przejmował, ale gdy zacznę przewijać wyniki wyszukiwania, to dochodzę to strony nr 16 i komunikatu:

"Aby pokazać najbardziej trafne odpowiedzi, pominięto kilka bardzo podobnych stron do tych 154 już wyświetlonych."

Jednocześnie pokazuje mi site równy 154. Czy to oznacza, że pozostałe strony wylądowały w wynikach uzupełniających i nie ma szans w tej chwili zeby pojawiały się w wynikach wyszukiwania? Stronę cały czas pozycjonuje poprzez katalogi i precle

Ps. w mapie strony mam ponad 1000 adresów

Pozdrawiam

Wymagania sprzętowe gier - Interaktywna baza z ocenami płynności od graczy.

GG - 5284771

To normalne że site spada i wzrasta od czasu do czasu przy większych serwisach.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Dzięki, to mam jeszcze takie pytanie techniczne:

Tak jak pisałem, w sitemap mam 1000 stron, a narzędzia dla webmasterów pokazują 560 stron.

Jeżeli pojawia się komunikat "Aby pokazać najbardziej trafne odpowiedzi, pominięto kilka bardzo podobnych stron do tych 154 już wyświetlonych", to czy oznacza to, że nie ma w tej chwili szans aby pozostałe 406 stron (560-154) pojawiło się w jakichkolwiek wynikach wyszukiwania?

Pozdrawiam

Wymagania sprzętowe gier - Interaktywna baza z ocenami płynności od graczy.

GG - 5284771

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności