Skocz do zawartości

Fotografia Cyfrowa

coloraf

Rekomendowane odpowiedzi

Tak patrzę i patrzę, i muszę przyznać, że nie jest źle, ale jest kilka elementów, które mi nie pasują:

1. TOP - kiepska kolorystyka i imo trochę trąci jakimś szablonem

2. Niechlujna prezentacja zdjęć w portfolio. Nie da się miniaturek przyciąć do jednego formatu (np. do kwadratu)

3. Brak możliwość przeglądania portfolio z poziomu załadowanego zdjęcia. Powiększanie każdego zdjęcia z osobna jest nudne

A tak całkiem prywatnie to wiem, że ludzie to lubią, ale cyfrowe ramki i inne blurowe efekty są wyjątkowo szpetne :)

Głodny zdjęć? Szukaj: fotografia ślubna śląsk lub fotoblog :)

A może inne tematy? Inżynieria bezpieczeństwa - blog godny polecenia!

1. Nie podoba mi się slider. Te przejścia są za szybkie po za tym mało efektowny. Jest wiele sliderów poszukaj czegoś fajniejszego

2. Pomieszałeś kolor zółty z niebieskim..Te kolory tutaj mi jakos nie pasują

3 Top nie pasuje do menu ( kolory)

4. Logo nie jest klikalne

5. Strona główna -sam content mógłbyś wstawić jakąś grafikę wyrównaną do lewej.

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności