Skocz do zawartości

Coś innego niż te katalogi i presele

Tomek_XX

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądając wiele możliwości tworzenia zaplecza tematycznego na które składa się wiele tekstów i poddstron chciałbym wam zaprezentować sposób na zdobycie w łatwy sposób wielu linków do strony.

dla przykładu podaję stronę na której obrazowo przedstawiłem w jaki sposób możecie stworzyć takie zaplecze

https://www.samsung-wave.naszejfirmy.pl/

strona ta opiera się na skrypcie php melody który jest dostepny w internecie (odpłatnie). Spolszczenie musiałem napisać sam ponieważ nie znalazłem nigdzie na naszych stronach.

W bardzo łatwy sposób można z poziomu administratora dodać 50 filmów z youtuba wpisując w tytuł np posycjonowaną fraze. Wyszuka on wtedy filmy wraz z tagami oraz opisami. Opisy sa sciagniete z yt dlatego warto pozmieniać je na inne dodając np do nich linka strony. Ja na przykładowej stronie dałem linka w stopce. Jest to strona pokazowa przykłąd ambitniejszej strony to https://www.kotly.naszejfirmy.pl/

Jeżeli nie macie możliwosci stworzenia takiego zaplecza nie ma problemu abym postawil na swojej subdomenie wasze zaplecze i dał wam dostep do panelu admina tego skryptu - zawsze jakies dodatkowe linki z innej domeny i innego ip.

Przy 50 filmach i dobrze podlinkowanej stronie zyskamy ponad 100 stron indexowanych w google.

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

oczywiscie ze nie - dostepny to miałem na mysli ze można go znalesc i internecie a nie ze jest napisany i tylko ja go mam :) ( juz zmienione w opisie)

spolczenie poszło na maila

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności