Skocz do zawartości

Czy linkowanie jeszcze cokolwiek daje?

kamil1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kazaan: jak czytam Twoje wypociny to przypomina mi się książka Biblia Seo i tekst autorki pokroju -> jaką ilość linków zdobyć dla strony? Trudno to jednoznacznie powiedzieć, może być to 1, a może być 5. Nikt tego nie wie :)

Człowieku to ludzie po kilka/kilkadziesiąt tysięcy linków przywalają, a ty piszesz o kilkunastu :P

Zakladam ze gdy ja zaczolem spamowac onet potem google to Ty jeszcze nie wiedzialem co to net, wiec daruj sobie:) ja tu mowie o konkretnych linkach z porzadnych serwisow z main page a nie o masowce puszczanych z rumaka czy innego gowna, jak bardzo chcesz linkow moge CI w ciagu 24h dodac 500k linkow i to z wlasnego softu, zobaczysz czy strona pojdzie do gory w se :)

Zakladam ze gdy ja zaczolem spamowac onet potem google to Ty jeszcze nie wiedzialem co to net, wiec daruj sobie:) ja tu mowie o konkretnych linkach z porzadnych serwisow z main page a nie o masowce puszczanych z rumaka czy innego gowna, jak bardzo chcesz linkow moge CI w ciagu 24h dodac 500k linkow i to z wlasnego softu, zobaczysz czy strona pojdzie do gory w se :)

A ja spamowałem Lycosa, Altavistę i Ask Jeeves jeszcze ze Spectruma :-)

@Kazaan, Takie spamy puszczałeś, a nawet strony porządnie nie potrafisz przygotować pod kątem SEO, więc o czym my tu mówimy.

Jesli chodzi o strone w stopce, sklep ma raptem 2 miesiace i jest na 7 miejscu pod fraza na ktora pozycjonuje i uwazasz ze strona jest zle przygotowana ?

Ja wiem jak ona wygląda dla odpowiedniego geo więc o tym mi nie musisz przypominać. Trzymajmy się Twojego tematu bo staram się Ci tylko wyjaśnić, że pisząc o spamie nie potrafisz przygotować podstawowych kwestii na własnej stronie firmowej.

o to sie martwic nie musisz:)

btw nie wstyd Ci taki szajs dawac do stopki ?

Edit:

Wez jeszcze jedna sprawe pod uwage, karate w szwabowie, a karate w Polsce to 2 rozne sprawy, to tak jakby porownywac Polski stan drog do tych niemieckich, tyle ze w przypadku seo jest na odwrot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności