Skocz do zawartości

pytania ,,świeżaka"

lorek88

Rekomendowane odpowiedzi

Dodaj ewentualnie do tych moderowanych i duzym pr. Na inne nie warto czasu poświęcic.

Nie jestem ekspertem, ale swoją stronkę wypozycjonowałem na wysoką pozycję (top3) za pomocą tych precli, na które "nie warto poświęcać czasu". Ja poświęciłem i bardzo mi się to opłaciło.

Dodawaj linki do precli, które żyją, są moderowane a ich moderatorzy zajmują się nimi, a nie porzucają po kilku miesiącach, nawet jeśli mają pr=0. Link to link.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Co Ty do cholery indeksujesz sobie zaplecze, czy pozycjonujesz?

Technik są różne ale często wychodzi dużo szybciej i taniej zdobyć 10 słabych linków niż 1 mocny które mają tą sama moc..

Każdy swoje ma techniki pozycjonowania. Jestem zwolennikiem zdobycia 1 wartościowego niz 10 smieciowych. :)

Ja nie mówiłem o śmieciowych linkach a o słabszych... A to różnica..

Technik są różne ale często wychodzi dużo szybciej i taniej zdobyć 10 słabych linków niż 1 mocny które mają tą sama moc..

Tyle, że właśnie link o mocy X x 10 nie równa się jednemu linkowi o mocy Y - praktycznie zawsze.

Nie wiem, jak Ty, ale dla przykładu, ja wolę 10000BL, PR5 niż 10 razy 1000BL, PR1.

Często te kilka mocnych linków decyduje, i wcale wtedy nie wychodzi w przeliczeniu, aż tak drogo - bo w kupie siła, ale duży może więcej.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności