Skocz do zawartości

Reklama dla strony motoryzacyjnej

Gryzoon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam takie pytanie (jak wiele tu na forum) co byście polecili dla strony motoryzacyjnej - główny ruch jest na forum, ale są też artykuły i opisy samochodów wszystkich marek.

Do tej pory miałem AdSense - ale jak dobiło do 68 euro to dostałem bana za złamanie regulaminu (nie wiem, gdzie go złamałem, a na reklamację jaką złożyłem w google nie mam odpowiedzi już dwa miesiące)

Czytałem o

- AdHref (podobno coś im nie wychodzi z pozyskaniem reklamodawcó)

- AdTayly - fajnie ale też słabo z zarobkami

- Ad net - który pada i nie płaci FV

- ArboMedia - gdzie nic się nie da zarobić

wychodzi na to że to sama lipa.

Czy jest coś co pozwoli mi zarobić jakiekolwiek pieniądze przy statach jak poniżej?

Unikalni /mc około 45.000

Wizyty /mc około 70.000

Odsłony /mc około 500.000

Nie mówię o kokosach - ale czy da się chociaż cokolwiek teraz zarobić przy takiej oglądalności :P

Poradźcie coś proszę :)

"Nie kłóć się z głupim bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Próbowałeś może sieci reklamowych? - Novem, Afilo, NetSales, Tradedoubler itp.

Nie raz widzę ciekawe kampanie dla stron motoryzacyjnych.

Obecne kampanie w Novem:

Mitsubishi (Outlander) (CPA)

eBroker - kredyt samochodowy (CPA)

Suzuki (CPC + CPA)

Oponypolska (CPS)

Opinix (CPS)

Aviva (ubezpieczenia komunikacyjne) (CPA)

Ponadto możesz do stopki wrzucić CPMProfit (zawsze to 4-5zł dziennie do przodu), tak jak kolega wyżej poradził - Adkontekst (banery + linki w treści).

Powodzenia:)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 2 tygodnie później...

Wychodzi na to, że adKontekst ma mnie gdzieś bo nikt się ze mną nie skontaktował od tygodnia. CPMProfit chodzi póki co na gorze strony - coś tam z tego kapie mizernie, ale zawsze :rolleyes:

Novem - muszę się im przyjrzeć dokładniej :) masz z nimi może jakieś doświadczenia ?

"Nie kłóć się z głupim bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności