Skocz do zawartości

Układ reklam, strona motoryzacyjna

SoulMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym poprosić was o jakieś sugestie dotyczące rozmieszczenia reklam na mojej stronie motoryzacja w obecnej formie wygląda to jakoś nienaturalnie bo reklamy adsense maja nietypowe rozmiary, znacznie lepiej rozmieszcza się reklamy adkontekst

fault code p0171

A jak nie to yei.pl kody dtc

Conetent będzie w swoim czasie, zdam egzaminy maturalne i zawodowe będę brać się za treść :) ważne ze są jakieś odwiedziny, wie może ktoś jak umiejscowić dwie prostokątne reklamy obok siebie nad postem ? bo jak wstawiam normalnie to ostawiają się jedna nad drugą a ja chce je wyrównać w jednej linii obok siebie?

fault code p0171

wygląda to jakoś nienaturalnie bo reklamy adsense maja nietypowe rozmiary, znacznie lepiej rozmieszcza się reklamy adkontekst

Rzeczywiście, 300x250 i 468x60 to formaty, które nie pojawiają się nigdzie indziej, w żadnej innej sieci reklamowej, tylko w AdSense. Wcale nie są to standardowe formaty bannerów stosowane na całym świecie. :|

Co do ustawienia dwóch reklam obok siebie, możesz pobawić się DIVami albo jako olskulowcy zrobić to na tabelkach.

Masz tutaj działający kodzik w div-ach:

<div style="width:620px;height:250px;margin:40px auto 40px;background:#ffffff;">

<div style="float:left;margin-right:20px;">

Kod reklamy

</div>

<div style="float:left;">

Kod reklamy

</div>

</div>

Należy się 50zł :):)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Jakoś sobie poradziłem z wyrównaniem tych reklam w jednej linii wstawiając je pomiędzy znaczniki <p></p>

Może ktoś spojrzeć fachowym okiem czy tak może zostać, czy coś zmienić.

Wywalić reklamę z lewego menu i wstawiać ja mniej więcej w środku posta w tekście za pomocą jakiejś wtyczki?

fault code p0171

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności