Skocz do zawartości

teksty z synonimami

mege10

Rekomendowane odpowiedzi

Jak obliczyć ilosc znaków w tekstach z synonimami, dopiero zaczynam pisać tego typu teksty, wcześniej pisałem zwykłe precle więc korzystałem z opcij statystyka wyrazów ale tam pokazuje tylko ilosc znaków ze spacja lub bez, natomiast teraz w zleceniu mam np. teks min1000-max1200 znakłw, nie bardzo rozumię o co chodzi

Jak się wprawisz, to korzystanie z programów nie będzie konieczne. Sam piszę teksty z synonimami i nie korzystam z Lenivca a jedynie ze statystyk znaków w Wordzie + jakaś mieszarka synonimów do sprawdzenia :) Do tego prosta kalkulacja - tekst wynikowy 500 znaków, więc pierwotny minimum 1000, tekst wynikowy 1000 znaków, więc pierwotny minimum 2000, przy czym stopień synonimizacji waha się około 50%. Wiadomo, jeśli na wyraz ma być kilka synonimów i umieszcza się je w każdym wyrazie (pomijając spójniki itp.), to tekstu pierwotnego musi być więcej. Standardowo na proporcje wystarczy 1:2

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Do zwykłego liczenia to bez problemu użyć możesz Count Anything. Natomiast w przypadku tego typu zleceń, możesz napisać teksty o długości nieco większej (liczone razem z dyrektywami synonimizacyjnymi czyli (słowo1 | słowo2)). Później wygenerować kilka tekstów jakimś programem (darmowe też w sieci znajdziesz), następnie obliczyć choćby i we wspomnianym CountAnything i dzięki temu ustalisz w przybliżeniu minimalną liczbę znaków. Oczywiście metoda nieco naciągana, ale na ścisłość jak nie dysponujesz odpowiednim skryptem lub programem liczącym metoda okazuje się znośna. Dlatego też mówię aby dać ten zapas 100-200 znaków (pod dyrektywy synonimizacyjne), wtedy zawsze się zmieścisz.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności