Skocz do zawartości

Inny tytuł postrony w zależnośći od wpisanego hasła w Google

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna strona emituje się dwukrotnie w wynikach wyszukiwania

Gdy wpiszemy w wyszukiwarkę hasła:

bieber dziewczyna

lub

Justin Bieber ma dziewczynę

W obydwu przypadkach w top 10 otrzymamy tą samą podstronę, ale z innym tytułem w Google.

https://www.koktajl24.pl/Justin-Bieber-dzie...eber-dziewczyna

Źródło tej strony mówi, że strona ma tytuł:

„Justin Bieber dziewczyna. Jasmine Villegas. Justin Bieber dziewczyna”

Ale jak widać emitują się 2 tytuły (albo i więcej) w zależności od wpisanego hasła.

Ktoś ma pojęcie jak oni to robią, że treść jedna podstrona może funkcjonować w Guglu z różnymi tytułami ?

ogólni to miło by było mieć wszystktie podstrony w dwóch egzemplarzach ;-) i do tego zaindeksowane

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Od jakiegoś roku obserwuje takie zjawisko jak powyższe. Zdarza się to bardzo rzadko i nie mam pojęcia od czego to zależy.

Kwestia dyskusyjna ale mi się wydaje, że nie daje to żadnego bonusa (poza tym, że masz stronę bardziej klikalną).

Jak pamiętam kiedyś acr na blogu pisał o tym efekcie podwójnych title. O ile pamiętam to nie doszli do żadnych wniosków czemu tak jest.

Od jakiegoś roku obserwuje takie zjawisko jak powyższe. Zdarza się to bardzo rzadko i nie mam pojęcia od czego to zależy.

Kwestia dyskusyjna ale mi się wydaje, że nie daje to żadnego bonusa (poza tym, że masz stronę bardziej klikalną).

Jak pamiętam kiedyś acr na blogu pisał o tym efekcie podwójnych title. O ile pamiętam to nie doszli do żadnych wniosków czemu tak jest.

Wiesz.. to że masz stronę bardziej klikalną to jakby b. ważne. To tak jak byś miał 2 lub więcej różnych stron kosztem jednej. Ze 100k site robi się 200 k .... i wszystko ląduje w top 10

Zauważyłem, że u nich takie coś jest nagminne, a tytuł który wyświetla się w pasku jest ewidentnie wygenerowany. Tylko pytanie jak oni to robią, że indeksuje ich podwójnie z różnym tytułem.

Czyżby powrót mocy H1 i H2 ?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności