Skocz do zawartości

Konkurencja dla Adsense - Yahoo Publisher Network

mamisynek

Rekomendowane odpowiedzi

Zgłosiłem chęć i dostałem zaproszenie od Yahoo, ale narazie to jest dostępne tylko dla USA i płacone jest za kliknięcia tylko z adresów IP z USA.

Czyli michal jeszcze nie korzystasz no bo jak skoro tylko dla USA prawda ? pytam bo z wczesniejszego posta wywnioskowalem ze juz dzialasz a przeciez nie mozesz nie majac tego ich numeru podatkowego (chyba ze masz).

Płacą dużo lepiej niż Adsense, ale to dlatego że to jest BETA. Jak się skończy BETA to i zarobki spadną.

Mało tego, płacą tylko za kliki z IP z USA. Wczoraj na większości stron zrobiłem rozpoznawanie IP i wyświetlam reklamy Yahoo tylko dla IP z USA. W regulaminie jest napisane, że nie powinno się wyświetlać reklam ludziom z poza USA.

ja myślałem o tym żeby na guistyles sobie coś takiego zrobić, co sądzisz o tym ? jak patrze w statach na języki to mam 43% z usa, ale to o niczym nie świadczy

GuiStyles.com -serwis z plikami do modyfikacji wygladu pulpitu | blog.guistyles.com - mój blog o desktop modding | coxis.webhop.net - strona o ulepszaniu wyglądu linuxa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności