Skocz do zawartości

[wykonam] artykuły na strony i inne teksty.

oldi

Rekomendowane odpowiedzi

Wykonam artykuły tematyczne - do wykorzystania na stronach www, blogach, w serwisach typu Artelis i innych miejscach. Długość artykułu w zasadzie dowolna - może być zarówno 1000 jak i 10000 znaków. Wszystko zależy od ustaleń.

-Szybko

-Tanio

-Solidnie

Na koniec może kilka słów o sobie.

Piszę od wielu lat. Za mną tysiące napisanych precli, wiele artykułów na strony i innych tekstów. Od pewnego czasu mogę się określić jako początkujący dziennikarz. Piszę dla jednego z portali, moje teksty zamieszczam również w giełdzie tekstów Pressmart - linki do prac podam zainteresowanym. Nie jestem nastolatkiem, który chce sobie dorobić, zlecając mi pracę, masz gwarancję otrzymania artykułów wysokiej jakości - dostarczonych w ustalonym terminie. O ich unikalności nie będę wspominał. Nie kopiuję, nie wykorzystuje starych tekstów, których "wujek G" nie widzi, nie używam mieszarek, nie zlecam prac innym osobom. Wszystkie teksty od początku do końca piszę sam.

-przyjmę również zlecenia na precle, teksty na strony i inne artykuły. Z doświadczenia wiem, że wiele osób interesuje się stawką za precle, dlatego odpowiem od razu: 2 zł/1000 znaków. Ceny innych artykułów - do uzgodnienia.

Wymagam potwierdzenia zlecenia poprzez aukcję Allegro lub w innej - uzgodnionej formie.

Zapraszam !

dex25@poczta.fm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności