Skocz do zawartości

Bin Laden is dead.

G.Krawczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jedna wielka ściema z tym wszystkim, jak by to wszystko było tak jak oni mówią to już dawno by była dość poważna wojna bo jak co ale jeśli zabija się mocnego przywódce to uruchamia się swoje własne zaplecza do niszczenia. Zgadzam się z poprzednikami w tym wszystkim jak zawsze chodzi o rządzę i kasę, przez 10 lat nie potrafili znaleźć gościa i wymówką są jakieś góry to wybaczcie ale systemy jakie ma Ameryka to nawet nam się nie śnią.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Ściganie osamy było bardzo wygodne... teraz pewnie sobie znajdą innego do ścigania, ponieważ osama od dawna nie dowodził al-kaidą, o czym media informują od pewnego czasu.

Cinmar, byłeś kiedyś w takich górach? Wiesz jak to wygląda?

Cześć, podobno zabili Bin Ladena. Moim zdaniem to ściema przez zbliżającymi się w przyszłym roku wyborami prezydenckimi w USA.

Ps. Dlaczego go zabili skoro mogli pojmać i potraktować tak jak Husajna?

Bo mogłoby się okazać, że WTC to nie jego robota a i po co media miałyby się dowiedzieć jak i za ile wyszkolili go jankesi ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Skądś kojarzę takiego staruszka z brodą...

W Europie mówimy na niego Święty Mikołaj - nikt go nie widział ale wierzą miliony (głównie dzieci).

Zresztą zabicie może oznaczać: ucharakteryzujemy go, poślemy do chirurga plastycznego i wreszcie sobie nasz zasłużony człowiek odpocznie na Florydzie :)

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

wyznawców teorii spiskowych na forum

Heh, podoba mi się takie określenie. Zresztą to forum spiskowców. Większość z zarejestrowanych userów to spiskowcy, gotowi kwestionować oficjalne informacje google dotyczące wyszukiwarki...

Ja w ogóle nie wierzyłem w to, że ktoś taki jak Bin Laden kiedykolwiek istniał, myślałem, że to postać fikcyjna stworzona w kilku celach: 1. straszeniem amerykanów, 2. usprawiedliwieniem ataku na WTC, 3. usprawiedliwieniem ataku na Irak. Wychodzi na to, że może faktycznie istniał ktoś taki. Czy wrzucili do morza itp ? Oczywiście, że nie - w obawie na na dalsze ataki, zemsty na ludności cywilnej na całym świecie oraz bezpośrednio na rodzinach oddziałów specjalnych, którzy go zabili wszystkie informacje będą utajnione i nigdy nie dowiemy się prawdy czy go schwytali, czyli zabili, kto to zrobił, jak itp.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Nadchodzi Komando i Rambo w jednym> Kolejne bohaterskie wyczyny amerykańskich chłopców. I biznes się kręci.

A co do teorii spiskowych to najciekawsza jest ta, że jakiś facet w górach, tysiące km od USA zaplanował i zrealizował zamach na WTC a potem się 10 lat ukrywał i nikt nie wiedział gdzie jest. No ale musi tak być, bo przecież powiedzieli w TV :)

Zobaczcie sobie klasyk George Carlin w wyśmienitej formie (na śmieszno)

W tym występie mówił że wojna to jedno wielkie "wymachiwanie kuta****" żeby było śmiesznie, ale żeby też wytknąć ludzką głupotę, dopiero w podeszłym wieku poszedł na żywioł i bez ogródek mówił o tym że chodzi tylko o pieniądze i władze korporacji, a politycy (łącznie z prezydentem USA) to jedynie marionetki w rękach garstki najbogatszych i najbardziej wpływowych ludzi.

W dzisiejszych czasach co jest bardziej prawdopodobne lub czego bardziej mozemy sie obawiać?

1. Wybuch bomby w Polsce podłożonej przez al kaidę. Jako zemsta za nasze sprzymierze z USA?

2. Wybuch bomby w Polsce podłożonej przez kraj sprzymierzony, aby stworzyć nową bajkę na podstawie ktorej mozna bezkarnie zagarnąć sobie złoża ropy, uranu, plutonu będące na terenie wrogiego kraju?

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności