Skocz do zawartości

Budzet pozycjonowania

luinalcar

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym jednak aż tak nie radykalizował. Osobiście ilość wyników na dane słowa kluczowe jest dla mnie jednym z czynników wyceny usługi - pomaga również ocenić wielkość garbage-market czyli ilość stron niezwiązanych tematycznie z serwisem klienta wyświetlanych w serpach na dane keywordsy.
Jesli na dane slowo kluczowe jest duza liczba wynikow to chyba to swiadczy o popularnosci slowa i zapewne o silnej konkurencji (ale nie zawsze).
OK, może trochę przesadziłem, ale należy rozróżniać ilość wyników od popularności (liczba zapytań w wyszukiwarce) i od konkurencyjności. Beerbant dał dobry przykład. Można też porównywać liczbę wyników z liczbą allinurl [edit] tfuu, allinanchor oczywiście...

mrtn dzięki za linki, zapowiadają się ciekawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności