Skocz do zawartości

A jednak Panda już jest w Polsce

SzefoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ta co mi po zagranicznym IP? W zasadzie i tak sprawdziłem i zmian nie widzę, może jeszcze moich stron nie chyciło

Poza tym, zawsze między zagranicznym DC, a polskim były różnice, więc sprawdzanie tego lekko mija się z celem, chyba, że się mylę...

Pod tym IPkiem mam domyślnie Googla. Hmmm... ale to może potwierdzać moje wcześniejsze przypuszczenia w tym poście.

Teraz mamy DC ze stanów z jakimiś archiwalnymi wynikami, co potwierdzał by fakt, że Analytics chodzi mi po angielsku, a na lokalnych serwerach dzieje się młyn, jak się skończy podepną nas z powrotem pod polskie DC i wtedy będzie światłość...

Ale to tylko moje przypuszczenia...

Nie wiem czy to panda, czy inny zwierz, ale w końcu zdjęto mi filtra na frazę główną, po prawie roku :) Choć kiedyś była na 5 miejscu, teraz jest ok. 15 - choć to lepiej niż pomiędzy 50 -60 :)

Jakie macie doświadczenia po filtrach? Ruszać ją delikatnie do góry, czy na razie sobie darować?

Mi założono filtr (wszystkie frazy) na dwie domeny 21 kwietnia, czyli wtedy jak były roszady w SERPach i każdy myślał, że to już panda. Po dokładnie 111 dniach, 10 sierpnia filtr skończył się na obu domenach jednocześnie.

Klik - najlepszy Program Partnerski na ruch warezowy.

Klik - profesjonalne teksty na precle, zaplecza, synonimy i inne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności