Skocz do zawartości

A jednak Panda już jest w Polsce

SzefoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Póki co wszystkie cenea, skąpce itp mają się dobrze,więc z tą Pandą jeszcze bym tak nie szalał

Ceneo w miarę dobrze stoi ale nokaut dostał mocno po łbie: https://www.alexa.com/siteinfo/nokaut.pl#

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

np. Money.pl

mają jakiś układ w googlu? nie dośc , że od cholery dc z pap to jeszcze pięknie google wyświetla wysoko ich wyniki wyszukiwania. inni dostają za to bany lub filtry , a ci kurde nabijają tysiące uv dziennie zaindeksowanymi w googlu wynikami wyszukiwania

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Nie widze powodu by leciala

Powód jest : indeksowanie własnych wyników wyszukiwania. I na te wyniki jest bardzo wysoko w google.

Jednak obdarzona zaufaniem może sobie na to pozwolić.

Nie ma co się przejmować - trzeba robić swoje.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

CYTAT

W ciągu każdego roku wprowadzamy setki zmian w naszych algorytmach wyszukiwania, a ranking stron jest opracowywany na podstawie ponad 200 wskaźników. Wraz ze zmianami naszych algorytmów oraz zawartości internetu (w tym Twojej witryny) mogą wystąpić pewne wahania pozycji w rankingu spowodowane wprowadzanymi aktualizacjami mającymi na celu zaprezentowanie jak najlepszych wyników użytkownikom.

Czy zna ktoś może listę tych 200wskaźników ,albo chociaż częsci?

Oraz odnośnie linków wewnętrzynch -czytałem że szkodzą stronie i nie lubi ich google ale czemu?

ani to blackseo ani jakieś nielegalne praktyki .Nie może ktoś mieć po prostu strony która ma linki kierujące to określonego tematu (oczywiście każdy link ma opis swój unikalny) więcej linków więcej możliwości znalezienia interesującego tematu ,nie kumam tego?

W pierwszym poście tego tematu ,właściwie to była sugerstia ,jednak wydaje mi się ze gdzieś o tym czytałem i ten tekst mi natchnoł:)

* A może strona spadła ponieważ na stronie jest około 90 linków wewnętrznych follow i kolejne 160 linków wewnętrznych nofollow - nowa panda ponoć nie lubi takich stron

ale ok rozumiem że to bzdura to dobrze

A odnośnie tych wskaźników może macie jakąs stronke gdzie sa one opisane czy to tajemnica google ? Cześc napewno jest znana internautom? (i nie chodzi mi o linki ,treść ,unikalnośc tylko te mniej znaczące )

Czy wybor serwera z określonego kraju może wpłynąć na pozycje strony itp? Jakiś art może?

Witam, mam stronkę anglojęzyczną i nie odczułem pod żadnym pozorem działania pandy. Dodam, że jesli chodzi o unikatowość treści to z tym jest różnie, ponieważ pojawia się wiele tematów powielonych na innych serwisach związanych tematycznie (menadżerowie labeli reklamują swoich artystów, newsy, informacje o produkcjach itd.).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności