Skocz do zawartości

A jednak Panda już jest w Polsce

SzefoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej, u mnie sprawa jest dość skomplikowana, bo tak jak opisałem na blogu straciłem też starą domenę z 301, ale ogólnie kryzys pojawił się w ~na początku poprzedniego tygodnia. Główne frazy wróciły, ale długi ogon niestety leży jeszcze kompletnie - liczę, że się odbuduje bo miałem z niego stosunkowo spory ruch, a teraz z TOP1 pospadały rzeczy na TOP70...

Nie wiem o jakiej stronie piszesz, jednak moja to nie są precle, sztuczne www tylko normalna stronka, z której korzystają ludzie z unikalnym contentem dobry jakościowo dla głównych fraz.

Tym których panda dopadła proponuje zwiększyć nasycenie strony słowami kluczowymi.

U mnie panda dotknęła 1 stronę na niektóre frazy, ale wczorajsza modyfikacja treści na stronie pomogła wydostać się z dołka (mam nadzieje że skutecznie)

Poniżej spadek wejść od 12 sierpnia na jedną z fraz i skok po dodaniu dodatkowych słów kluczowych

i17836_Przechwytywanie.PNG

Tym których panda dopadła proponuje zwiększyć nasycenie strony słowami kluczowymi.

Do tego niezbędne jest proporcjonalne rozbudowanie treści, samo nasycenie nie pomoże.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

u mnie odnotowałem spore spadki, od wczoraj widzę powroty jednak na gorsze serpy niż było. czas pokaże czy będzie stabilizacja.

Pozdrawiam

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

u mnie tez nie najlepiej, spadki o bardzo rozne wartosci. Ogolnie ruch zmniejszomny o ok 25-30% i nadal bez zmian. Oczywiscie strona to niemaly serwis, i wszystkie unikalne tresci. Zadna zapleczowka czy strona pod adsensa

Spadki np. z top1 na top5 ..albo z top6 na top30 ..bardzo rozne.

tam gdzie spadlem na top5 ..na top8-9 pojawily sie strony z tresciami kopiowanymi, jakies zapleczowki. Wiec panda zadzialala nieco na odwrót. Mam tylko nadzieje ze to sie odkręci

u mnie bez spadków - te roszady macie na trudnych frazach,średnich czy może też na lokalnych? Czyli np. fraza + miasto?

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Trzeba by było coś nowego postawić, ciekawe co komuś dało umieszczenie jakiegoś "Wystawiennictwo ze smakiem" (w miejsce 200 webmini), przynajmniej ten ktoś mógł popracować nad polskimi znakami, bo wszystko tam jest krzakowate, a reszta to chyba domeny główne skończyły ważność

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności