Skocz do zawartości

A jednak Panda już jest w Polsce

SzefoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie zasadniczo bez zmian, a jak juz cos na plusy. Moge pocieszyc osoby, ktore uwazaja, ze ich strony wylecialy bardzo daleko zupelnie nie slusznie, ze moze jeszcze wroca. Jedna moja stronka - unikalny content, ladna oprawa wszystko ok, na bardzo latwe frazy byla w top5, a nagle 20 sierpnia poza top 30, dzisiaj sprawdzam i wszystkie pozycje powrocily identycznie jak przed zmiana.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

dziś po długiej wakacyjnej przerwie i odpoczynku od 15'' sprawdzam stare zardzewiałe konto e-weblinka które służy sobie jakimś tam celom ku mojemu zaskoczeniu na 3 domenach było około 50 subdommen z czego około 10 stały na sub domenie subdomeny a.cos.x.pl b.cos.x.pl itd z czego sub domena x.pl należy do jednego z czołowych usługodawców hostingowych a do mnie należy subdomena cos.x.pl, stały na tym wordpressy i webmini na pozostałych 3 domenach również wordpressy i webmini, zmierzam do tego że wszystkie subodmeny cos.x.pl dostały bana ale nie x.pl ( czyli ban na konto a nie subdomene całe szczęście :):P), po drugie poleciały bany na sub domeny ale tylko webmini na pozostałych 3 domenach. Ale co dziwne główne domeny na webmini sie trzymają :) ciekaw jestem co tu sie podziało, z pewnością panda maczała w tym ręce :P:P ciekawi mnie czy ktoś dostał po uszach za jakieś SWL'e lub coś co przeszkadza PANDZIE w zwracaniu dobrych wyników ?

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Z tego co rozumiem, to Panda to jakiś patch na algorytm nie działający online, tylko odpalany raz na jakiś czas ?

Ewidentnie straciłam troche ruchu na stronie i mam nadzieje, że po zmianach jak znowu wypuszczą misia to wróci....

Chodzę jeszcze do szkoły i proszę mi nie podskakiwać. Drobne polbank opinie to pikus.

U mnie dziwna akcja. Spadek wejsc z SERPów praktycznie do zera. Okazalo sie ze mialem wlamanie i wirusa, bylem przekonany, ze uzytkownicy po prostu na strone nie wchodzili widzac czerwony ekran. Okazuje się, że wirus usuniety - frazy wszystkie daleko w dole - WSZYSTKIE. Blog istnieje od niecalych 3 miesiecy, scenariusz o resecie SERPów do tych z przed kilku m-cy wydaje sie byc calkiem sensowny...

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności