Skocz do zawartości

A jednak Panda już jest w Polsce

SzefoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

a co się stało z Coffeiną?? Panda wypiła do śniadania??[...]

Coffeine nie znikło, Panda to aktualizacja. Jak dobudowujesz do domu nowe piętro to go nie burzysz, no nie ? :)

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Linki nadal są najważniejsze. :)

Być może, ale kiedy strona ma podpięte Google Analytics to prawdopodobnie ich moc maleje na rzecz analizy wyciągniętej z tych statystyk, co może być dobre/albo złe dla strony - zależy czy jest "wartościowa".

Linki nadal są najważniejsze. ;)

Być może, ale kiedy strona ma podpięte Google Analytics to prawdopodobnie ich moc maleje na rzecz analizy wyciągniętej z tych statystyk, co może być dobre/albo złe dla strony - zależy czy jest "wartościowa".

Nie wiem czy to prawda, mam wejścia z fraz gdzie procent odrzuceń dochodzi do 100% i od miesięcy strona jest w TOP 3 na te frazy...

[...]

sęk w tym, że w normalnych warunkach pięter się nie dobudowuje.

Nie bierz tego dosłownie, to tylko przenośnia.

Nie wiem czy to prawda, mam wejścia z fraz gdzie procent odrzuceń dochodzi do 100% i od miesięcy strona jest w TOP 3 na te frazy...

Bo prawdopodobnie inne/konkurencyjne strony pod tą samą frazą mają tak samo.

Nie ma żadnej Pandy na wynikach w języku polskim. Ludzie nie róbcie paniki. Co nie znaczy, że nie należy zacząć sie na jej nadejście przygotowywać https://googlewatchers.info/google/google-s...o-przygotowany/

ta. moze i nie ma ale kim Ty jestes zeby uznawac sie za alfe i omege i innych okreslac np "miszczuff SEŁO"

fajne te pytania:

# Czy ten artykuł zawiera błędy stylistyczne, gramatyczne lub ortograficzne?

|

V

Czy artykuły na tej stronie zwracają sie ku zaunteresowaniom czytelników, czy tez jedynie są optymalizowane pod wyszukiwarki?
Czy ten artykuł zawiera tyle reklam, że przeszkadza to w czytaniu treści?

To wszystkie główne polskie portale polecą :jezyk1:

Moim zdaniem cały ten algorytm jak wprowadzą to tylko namiesza kupę i dla samego użytkownika g. zmieni, narobi tylko syfu, a potem będą go próbować naprawiać i "ulepszać", ale też uważam, że jeszcze go nie wprowadzili w PL, bo by było wielkie larmo już pewnie gigantów. Przecież większość newsów u nas pochodzi z PAP. Wytną wszystkie kopie to się zrobi miejsce dla tekstów z unikalną treścią z precli i mieszarek ;) Gorzej też jak zamiast kopii wytną oryginały...a pewnie się tak zdarzy w niektórych przypadkach. Nie wspomnę już o fakcie, że samo Google wprowadza sporo kopii do sieci.

Czy powierzyłbyś tej stronie dane twojej karty kredytowej?

tak, i numer buta też - trochę to postawione na głowie - niektóre czasopisma naukowe nie mają tak wyśrubowanych kryteriów

faktem jest że ostatnio są częściej problemy z indeksacją stron - ale niekoniecznie to musi być zasługa Pandy, powód może być zupełnie inny, ale to już "szklana kula..."

RobRob

Jak dla mnie to efekt majówki... i tyle w tym temacie...

Majówka w kwietniu ?

Ale może trochę źle się wyraziłem. Panda miała zeżreć serwisy o niskiej wartości merytorycznej, więc albo będziemy pisać posty z sensem, albo nas całkowicie wyindeksuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności