Skocz do zawartości

Popularność strony

Kinger

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio chciałem kupić kilka banerków reklamowych, więc napisałem ogłoszenie na pewny forum (nie tym).

Zgłosił się jeden kandydat, dał mi link i podał cenę. Standard. Stronka miała według właściciela 1k uu dziennie.

Jako że na słowo nie wierze, to sprawdziłem pierw jej "widoczność" - nie była nawet zindeksowana.

No ok sobie myślę, pobawimy się z nim trochę. Spytałem się właściciela, czy może mi dać jakieś wiarygodny dowód statystyk, na których opiera swoje zdanie, np. raport z Google Analytics. Niedoszły wydawca na to: no problemo! Oto otrzymany dowód ruchu na witrynie:

odslony.jpg

Nic dodać, nic ująć :)

gdzieś zaginęła...

Kompletnie nie rozumiem Twojego podejścia, statystyki są rozbudowane i przedstawione w profesjonalny sposób. Będziesz żałował, że zrezygnowałeś z tak dobrej oferty. Ja bym brał od razu, ba! jeszcze bym dopłacił.

admin.banner.jpg

Może te 1017 to liczba wszystkich odsłon serwisu a nie unikalnych odwiedzin? Tak?

Bo nie kumam xD

No co ty ... to unikalne ;)

No nie dość ze unikalne to pewnie z tego dnia w o 12 rano... nie ma co! Podaj link ja chętnie kupie przecież taki ruch to gwarantowany sukces!:)

Nie wiem, czy modyfikowany, ale to screen ze statystyk z CPMProfit. Właśnie sprawdziłem jak to wygląda u mnie i jest identyczny układ.

PS. To oczywiście niepowtarzalne odsłony, a nie uu... I mogą pochodzić z wielu serwisów, a nie jednego.

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności