Skocz do zawartości

Katalog stron Punisher

roberto_one

Rekomendowane odpowiedzi

Ten myk z 400 znakami jest aby opisy były w miarę konkretne. Zaczęto mi dodawać takie eseje i takie niepoprawne stylistycznie, że mnie głowa po paru takich opisach zaczęła boleć :), zdecydowałem więc, że zrobie że minimum ustawie na 200 a maks na 400(to jeszcze rozważę czy nie zwiększyć do 600)

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

• 2 tygodnie później...
Fajny katalog tylko przy // przycisku na głównej dodaj stronę, brak później możliwości wyboru podkategorii i trzeb się cofać ;)

// szkoda że w większości tak jest

Kurcze nie wiem czy oto Ci chodzi ale przecież jak dodajemy stronę przez button "dodaj-strone" to kategorie wybieramy w standardowym formularzu, który się pojawia po wpisaniu adresu strony i nie trzeba się cofać i jak wybierzemy już interesującą nas kategorię wtedy wyświetli się okno podkategorii.

• 10 miesięcy temu...

Witam

Mały bonusik kodów dla dobrych stron.

Wpis zwykły

punisher1

punisher2

punisher3

punisher4

punisher5

punisher6

wpis premium

punisher7

punisher8

punisher9

punisher10

punisher11

punisher12

Unikalne wpisy i żadnego dziadostwa inaczej delete. Regulamin ważna rzecz :D

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności