Skocz do zawartości

Faktura od Googli - 2 pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam 2 szybie pytania o Faktury rozsyłane przez google.

#1. Jestem podatnikiem VAT. Jeśli dokonam wpłaty np 12 maja 2011 oraz 20 maja 2011 to otrzymam fakturę 1 czerwca. Pytam aby sie tylko upewnić.

#2. Jeśli dokonałem 2 wpłat zgodnie z #1 to czy na fakturze będą 2 pozycje czy jedna zbiorcza przedstawiająca sumę wpłat ?

Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

Dokładnie tak jak pisze Stwor - na fakturze będziesz widział obie wpłaty osobno - faktura zostanie wystawiona pierwszego dnia następnego miesiąca za miesiąc poprzedni - faktura do pobrania na koncie adwords.

Dokładnie tak jak pisze Stwor - na fakturze będziesz widział obie wpłaty osobno - faktura zostanie wystawiona pierwszego dnia następnego miesiąca za miesiąc poprzedni - faktura do pobrania na koncie adwords.

Faktura raczej zostanie wystawiona 31 maja - ostatniego dnia miesiąca.

Kapania Adwords -  https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności