Skocz do zawartości

[Sprzedam]kartę easyCALL50

diabolique

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Sprzedam kartę easyCALL o nominale 50 zł.

Zainteresowani wiedzą w czym rzecz. Bliższe info na stronie producenta - easyCALL - Telefonia VolP

Karta ma ważność do... 2020 roku. Niestety jest mi kompletnie niepotrzebna bo dostałem ją omyłkowo w markecie od kasjerki, która najwidoczniej myślała o niebieskich migdałach bo przeskoczyła na terminalu o jedną pozycję za daleko i w ten sposób pozbawiła mnie 50 zł, gdyż mimo interwencji nie udało mi się odzyskać pieniędzy :(. Tak więc został mi produkt, którego i tak nie wykorzystam. Stąd moje ogłoszenie.

Może na forum są osoby, które używają tego typu kart? (czy to w firmie, czy prywatnie) i byłyby w stanie ją ode mnie odkupić? Kartę (o nominale 50zł) sprzedam za jedyne 17 zł i nie ma w tym żadnego haczyka - po prostu do tej pory mimo ogłoszeń nie było żadnych chętnych, więc postanowiłem zejść z ceną najniżej jak się da. Liczę, że ktoś na forum mnie poratuje, a przy okazji zrobi dobry interes kupując kartę o nominale 50 zł za 1/3 tej kwoty...

Jeśli i tym razem nie będzie chętnych to wyrzucę tą kartę w cholerę, bo już nie mogę na nią patrzeć szczerze mówiąc... ;)

Kontakt:

GG: 33307757 (najlepiej pisać na gg; często jestem niewidoczny)

email: tomaszgg(małpa)interia(kropka)eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności