Skocz do zawartości

Jak sprawdzić ile zdjęć linkuje do mojej strony

dsliwinski

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy dobrze Cię rozumiem ale statystyki dla obrazków powinieneś zauważyć w statystykach/logach strony. Np. jeśli w AwStats zobaczysz coś na styl Links from external pages i pierwsza wartość to 0 a druga to liczba, to możesz być niemal pewny, że na linkującej stronie ktoś zamieścił np. obrazek z Twojej. Przy okazji liczba ta powie Ci ile razy Twój obrazek był na danej stronie wyświetlony.

Baza zdjęć z fotoradarów - Sprawdź szybko i za darmo, czy fotoradar Cię złapał.

Już wyjaśniam... Mam na mojej stronce do pobrania "banerki", czyli kod html, który można wkleić np. na innej swojej stronce - pojawia się wtedy na czyjejś stronie "banerek", który po kliknięciu jest linkiem do mojej strony głównej. Banerki są dość popularne i chciałbym sprawdzić ile osób (ile stron) linkuje przez te "banerki" do mojej strony. Ma ktoś pomysł jak to sprawdzić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności