Skocz do zawartości

Blog na temat bezpieczeństwa komputera i nie tylko

fanta001

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym przedstawić swój pierwszy tematyczny blog. Długo zastanawiałem się nad czym najbardziej się skupić i w końcu padło na bezpieczeństwo.

Na blogu regularnie będę zamieszczał testy różnego rodzaju oprogramowanie do szyfrowania danych, odzyskiwania danych, łamania haseł itp.

Ponadto różnego rodzaju ciekawe modyfikacje dotyczące systemu Windows 7. A co życie przyniesie nie wiem. Miało być trochę o pozycjonowaniu ale to raczej za wysokie schody dla mnie jak na razie.

Skórka jest już spolszczona na tyle na ile mogłem na dzień dzisiejszy. Pozostały elementy graficzne do spolszczenia + dołożenie logo które jest już prawie skończone.

Odnośnie samej skórki to do końca nie jestem jej pewien. Może jakaś sugestia?

Pytanie drugie mam odnośnie reklam, czy rozmieszczenie jest w porządku czy coś byście zmienili?

Proszę o opinię czy w ogóle taka tematyka przejdzie oraz na temat samego wyglądu bloga.

Szyfrowanie danych

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

Jak najbardziej Encase będzie. Chcę jednak dotrzeć również do szerszej grupy więc tematy będą nie tylko cf. Foremosta nie będzie w ogóle. Jeżeli chodzi o narzędzie do analizy to encase.

Link który podałeś czytałem ale powiem szczerze że za wiele informacji ciekawych to tam nie ma jak na razie. Widać też że blog jest stosunkowo młody więc może kolejne artykuły będą ciekawsze.

U mnie nie będzie tylko cf ale również innego typu artykuły.

btw dzięki za sugestię.

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności