Skocz do zawartości

Dziękuje właścicielm automatów do seokatalogów

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

ja z powodu niskiej wartości multikodów przestałem robić promocje - przez to też mniej spamu jest- choć zapytania o multikody są na szczęscie nie mam zaimplementowanych ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Już pisałem to dzisiaj, u mnie dodawarka działa bez proxy (na razie ;)) i nie mam banów po IP, czemu? Bo na 400 katalogów daje 3 unikalnych opisy maksymalnie synonimizowane, synonimy sensowne, dodaje wyłącznie strony docelowe lub zaplecza które ciężko odróżnić od strony docelowej a nie WP z 10 artami na kryz. kategorie mam dopasowane do kazdego seoka indywidualnie jeżeli jest taka potrzeba.

Wiec dziękować trzeba trollom a nie dodawarkom. Znam ( zaocznie) artystów co ręcznie dodają taki syf ze masakra

to zaden problem odszukac infomracje na stronie "wyslij SMS o treści AP.xxxx" wysle, i odbierze ... wsytarczy komórka podłaczona do lapka ;)

Takiej dodawarki to chyba nikt by nie blokował hehe ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Jak widzę ciągle się ludziom wydaje, że jak wpis idzie z dodawarki to jest shit a jak dodawany ręcznie to jest ok. Niestety muszę was rozczarować, dodawarka w żaden sposób nie wpływa na jakość wpisu i pozostaje zawsze jeden i ten sam czynnik, który na to wpływa - Człowiek. Jeżeli ktoś nie umie przygotować wpisów do dodawarki, to nie łódźcie się że inaczej postąpi dodając je ręcznie.

Według mnie te dodawarki to tylko pretekst dla co poniektórych do wprowadzenia kodów. Bo jak wytłumaczyć fakt usuwania wpisów z katalogów po wprowadzeniu kodów, które od długiego czasu tam siedziały i były zaindeksowane, miały też trochę linków zwrotnych jako że zawsze linkuje wpisy w seokatalogach ? O ile spamowanie katalogów dodawarką jest dziadostwem, o tyle usuwanie wartościowych wpisów z katalogów po wprowadzeniu płatności myśłąc, że ktoś doda drugi raz i zapłaci, jest już zwykłym sk....stwem. Jeżeli komus już tak ręce drżą o te parę groszy co mógłby dodatkowo wyrwać, to niech przynajmniej wyśle maile do userów z informacją o płatnościach i jeżeli ktoś nie zapłaci do .... dni to wpis zostanie usunięty.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Nie wyobrażam sobie jak mógłbym z jakiegoś swojego katalogu usunąć już zaakceptowny wpis. Nawet gdyby to się okazała największa moja konkurencja, to takich rzeczy się po prostu nie robi. @gielo, może zamieść info o tym katalogu, zeby mozna było mu np. źle życzyć - chamstwo trzeba piętnować.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności