Skocz do zawartości

Na czym zrobiono to zdjęcie

Leszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i czołem, kluski z rosołem.

Szukam na necie manekina, a właściwie CZEGOŚ na czym zostało wykonane to zdjęcie koszulki:

2z7n6ab.jpg

Wyraźnie widać, że ona na czymś wisi

Jak widać, jest tam jakiś stelaż.

Wiecie co jest pod tą koszulką może? Spotkał się ktoś z takim czymś może?

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

spokojnie kupisz manekiny ze styropiany w cenie do 100 złotych ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ok ale jak mam 5000 sztuk odzieży do zrobienia to przecież nie będę siedział nad każdym 20 minut, żeby je powycinać....

wydaje mi się, że to jednak jest jakiś stelaż, chociaż patrząc na kołnierzyk to może być fotoszopka...

a co do styropianowych to można szyję wydłubać...

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

a co do styropianowych to można szyję wydłubać...

i sam sobie odpowiedziałeś :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Leszczu

Tyle zdjęć może być problemem. Ale tak jak robią niektórzy znadują freelancera w azji i On Ci to obrabia za psie pieniądze :)

Najtańszą jednak opcją będzie chyba jednak ten styropian:P

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Na moje oko to , koszulka była sfotografowana nie na tradycyjnym manekinie, a na jakimś drucianym/rurkowym składaku coś a`la to: https://www.edi.com.pl/pl/produkt/149/manekin_rurkowy_bialy_/ - "ręce" można dość łatwo dorobić. Poszukaj w sklepach z manekinami i fantomami - swego czasu były takie "przezroczyste" manekiny/usztywniacze (tandetne, plastikowe, kosztowały grosze). Jeśli decydujesz się na "człowieka" - uważaj, żeby można go było jak najbardziej rozmontowywać (głowa, szyja, dłonie, przedramiona) - a najlepiej "uśmiechnij się" na jakimś forum fotograficznym - oni powinni być najlepiej poinformowani w kwestii nowości

@-->->----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności