Skocz do zawartości

Kycu.pl - nowy seokatalog

siler

Rekomendowane odpowiedzi

Po dodaniu wpisu od razu myślę, wejdę na forum i nabluzgam o tokenie... a tu patrzę wszyscy o tym piszą :) Trochę ciężko to rozszyfrować no ale wiem co to walka z botami więc jeśli jest skuteczny to można się pomęczyć.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No właśnie nie jest skuteczny, bo z tego co pisze MaxPan to automaty go czytają bez problemu, a ludzie sobie poradzić nie mogą...

Dlatego najlepiej dać płatność sms. Takie moje zdanie, jak ktoś chce mieć spokój od automatów.

Czemu umarł? Przecież wczytuje się

Linkuj dalej i nie pier*ol

Z tego co widzę katalog ma się całkiem nieźle. Jakoś nie zauważyłem jakichkolwiek problemów z wczytywaniem.

Co do tego tokena, trzeba przyznać, że może odrobinę nerwy naruszyć.

Planowanie i zakup mediów w jednym miejscu - dom mediowy Warszawa.

Starasz uzyskać odszkodowanie od ubezpieczyciela. Zweryfikuj to z niezależnym orzecznikiem by dokładnie oszacować jego wysokość.

bielizna damska

Narzekacie na tokena, więc nie pozostanę głuchy na wasze prośby i tokena już nie będzie :P ....

ale będą za to płatne wpisy :D

Do wykorzystania ostatnich 29 darmowych kodów (do osiągnięcia okrągłej liczby - 250 wpisów)

KYCUPRO1-29

Uwaga, kryteria co do opisu i stron nie zmieniają się - regulamin.

pozdr

logo.png

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności