Skocz do zawartości

Czz klikanie ze słów kluczowych pomoże?

Lixen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wiem że jeszcze miesiąc nie minął ale:

- od ostatniego postu przestałem dodawać stronę do katalogów i innych tego typu rzeczy.

UWAGI: na hasło 'transport międzynarodowy byłem na 6 podstronie

Klikałem codziennie (bez proxy) rano z pracy i dziś wskoczyłem na 5tą podstronę.

Niestety nie jestem w stanie stwierdzić ile z tego to zasługa klikania, jednak wydaje mi się że google bierze pod uwagę na jaką strone wchodzi uzytkownik po danym słowie kluczowym.

A klikać sobie moge codziennie bo i tak z pracy :P

Pozdrawiam i będę informował na bieżąco.

regulamin

[...]

Co do odpowiedzi na pytanie to nie, nie ma to żadnego znaczenia.

[...]

I tu się mylisz. Z tym, że klikanie jednej osoby od czasu do czasu nic nie zmieni, ale klikanie tysięcy w dany link zamiast innego w SERPIE już może mieć znaczenie.

• 2 tygodnie później...

Witam ponownie,

niestety klikanie 1 osoby nic nie zmienia (były skoki o 2-5 miejsc w SERpie, ale to raczej dzięki kilku katalogom które miały długi czas dodawania strony)

nie jestem w stanie stwierdzić jak wyglądało by to w przypadku wspomnianych wyżej tysięcy ludzi.

Ale wiem że klikanie pojedyncze można sobie odpuścić.

Dziękuję wszystkim za uwagi. Temat można zamknąć.

regulamin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności