Skocz do zawartości

nazwa.pl

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

"Tanie domeny" w nazwa.pl -- art. sponsorowany

NetArt, właściciel serwisu nazwa.pl i krajowy lider w zakresie usług rejestracji domen internetowych, wprowadza promocyjne ceny na rejestrację nowych domen internetowych. Teraz ceny rejestracji są nawet o 75% niższe niż w NASK. Promocja trwać będzie do 31 grudnia bieżącego roku.

Więc, tak można kupić domenę .pl za 50zł na rok, ale nigdzie nie mogę się doszukać, czy promocja obejmuje wykupienie domeny np. 2lata i ile coś takiego kosztuje, jeśli czegoś takiego nie ma, to ile muszę zapłacić po roku?

I jest cos takiego jak "kupon rabatowy" z czym sie to je? Albo może tak skorzystał już ktoś z tej oferty, jakie jest porównanie z innym serwisami? Ja obecnie domeny wykupione mam na az.pl i nie narzekam.

EDIT:

Dostałem maila:

Informujemy o rozpoczynaj±cej się rewelacyjnej promocji,

dla osób maj±cych zamiar zarejestrować now± polsk± domenę internetow±.

Cena netto rejestracji domen, s± bardzo korzystne.

Krajowa PL 39 PLN netto

Funkcjonalna np. COM.PL 29 PLN netto

Regionalna np. WAW.PL 15 PLN netto

Promocja trwa od 2005.12.01 do 2006.02.26

W przypadku zamówienia razem z serwerem, cena domeny od 1 PLN netto.

Serwer 50 MB, już od 20 PLN netto/rok

Więcej informacji https://tubaza.pl - Zapraszamy serdecznie

Teraz już sam nie wiem, z wyliczeń na drugiego wychodzi 129zł na dwa lata :|

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Wnioskując z ich nowej promocji, to po roku cena będzie taka jak była przed promocją.

Czyli 100 zł za pl

75 zł za com.

i 100 zł za com.pl

Chociaż jestem teraz troszkę zdegustowany nazwa.pl

Gdyż zakupiłem kilka dni temu 10 domen pl oraz com.pl na potrzeby firmy.

Nie ma to jak pośpiech przed świętami :/

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności