Skocz do zawartości

[Wykonam] Precle, artykuły na stronę

shav

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich zainteresowanych.

/O mnie

Pisaniem tekstów różnego rodzaju zajmuje się od około 3 lat, w roku 2008 byłem jednym z redaktorów serwisu muzycznego, od tego zaczęła się moja przygoda z pisaniem. Napisałem już niezliczoną ilość precli na przeróżne tematy, oprócz tego piszę także artykuły wartościowe merytorycznie na różnego rodzaju strony - wszystko w zależności od zapotrzebowania i wymagań zleceniodawców.

/Oferta

Ale, do rzeczy - podejmę współpracę z osobami potrzebujących precli, najlepiej w dużych ilościach - najbardziej interesują mnie właśnie stałe zlecenia, po 10-20 tekstów dziennie na dłuższy czas, ale nie oznacza to, że nie podejmę jednorazowych zleceń - te również są mile widziane. Teksty są w 100% pisane ręcznie, bez mieszarek, staram się też, aby były pisane z sensem i zachowaniem zasad poprawnej pisowni.

/Czas wykonania

Tak jak już napisałem, dziennie jestem w stanie napisać 10-20 tekstów, o długości około 1000 znaków, ale nie jest to normą - zdarzyć się może dzień, że napiszę ich znacznie więcej, szczególnie, jeśli będzie zależeć Ci na czasie.

/Ceny

Co do stawki - w tych sprawach staram się być dość elastyczny - wszystko zależy od tematyki oraz jakości tekstu jakiej oczekujesz. O jakości jeszcze pare słów - widziałem wiele precli pisanych 'na odwal się', przy pomocy mieszarek, czy też przez ludzi nie mających pojęcia o gramatyce, składni itd - jeśli interesują Cię takie teksty, pisane po 50gr za 1000 znaków, możesz już odpuścić sobie kontakt. :) Przyjmijmy, że średnia cena za 1000 znaków ze spacją to 1,20 do 2,00zł - jak już wspomniałem, postaram się ustalić tą cenę osobno dla każdego zlecenia.

/Kontakt

mail: hyourinmaru@o2.pl

portfolio: www.shavrath.wordpress.com

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu, jeśli czujesz się przekonany. :)

Paweł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności