Skocz do zawartości

Słowo kluczowe w adresie.

pavo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Staram się pozycjonować moją nową strone głownie na słowo demoty.

Czy mój adres kwejkodemoty.pl pomoże mi w tym? Czy wpisując słowo demoty do wyszukiwarki robot google uzna ten ten wyraz w adresie jako ważny???

Mam nadzieje, że tak heh :)) Czekam na Wasze odpowiedzi. Pozdrawiam.

W KUPIE DRZEMIE MOC. MASZ JAJA TO MASZ WŁASNE ZDANIE.

pomoże. niby podobno slowo kluczowe ma marginalne znaczenie ale po konkursie łatwo było spostrzec że w peirwszej kolejnosci domeny ze slowem kluczem zostały szybko zarejestrowane :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Teraz się to zmienia. Wcześniej zbyt duży wpływ miał url na pozycję, co przyznał Matt Cutts. W tej chwili nie ma to aż tak dużego znaczenia.

Natomiast wydaje mi się, że Google bardziej woli, jeżeli słowa są oddzielone myślnikiem. Myślę, że ten filmik odpowiednio nakreśla temat. -->

(oczywiście oprócz tego jego bla bla bla :) )

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Szkoda, że spada znaczenie słow kluczowych w adresie, ale jednak wciąż jakieś tam ma - to dobrze :D

Dzięki za odpowiedzi i filmik

Nie spada... Wręcz przeciwnie. Od miesiąca wyżej są zapleczówki z kiwordsami w domenie od porządnych serwisów. Wystarczy sprawdzić.

Katalog turystyczny

oraz najlepsze oferty Egipt last minute

Ja jakoś tego nie zauważyłem. Dla nie nadal domena ma małe znaczenie. Jeśli ma keyword to jest plus ale jak go nie ma potrzeba trochę linków więcej albo w tytule mieć keyword. Moje spostrzeżenie jest takie, że jeśli strona jest zgłoszona do indeksowania i w tytule ma najważniejszy keyword - to gdy zostanie zaindeksowana wyskakuje dość wysoko na ten keyword. Podzielacie zdanie?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Keyword w domenie wg moich doświadczeń zawsze był na plus. Mozliwe, że teraz to sie zmieniłao, niemniej jednak napewno nie zaszkodzi. Myślę, że wyodrębnienie słowa myślnikami, będzie łatwiejsze dla algorytmu googla do wyłapania. Ja bym zainwestował w adres kwejk-o-demoty.pl lub kwejko-demoty.pl a stary adres przekierował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności