Skocz do zawartości

Czy 50 tyś zł , na pozycjonowanie ciekawej strony

Szczypta Krul

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ciekawą stronę (nową) mam zamiar ją pozycjonować i reklamować , tematyki nie podam , ale spytam czy 50 tyś na reklamę strony wystarczy ?

Więcej info podam później :)

Pozdro

Tematyka bukmacherska ... czy da się wyżyć ? za programów part. buków i czy można adtaility sie reklamować (strona bukmacherska) ....i czy mi sie zwróci to 50 tyś ?

Jkai ruch musze mieć aby mi się zwróciła inwestycja ??

Wszystko zależy od Twoich umiejętności.

Na Twoim miejscu, zabrałbym się za tworzenie małych tematycznych serwisów, które zarabiałyby na AdSense.

Nie obraź się ale osoba, która zna się na marketingu internetowym nie zadaje takich pytań. Mam 90% pewności, że straciłbyś całą kwotę.

Ciemna strona mocy!

nie tyś a tys. Dwa błędy ortograficzne w trzech literach :) Masz chłopie talent. Co do twojego postu to jeśli nie wiesz tak elementarnych rzeczy o branży to wydaj lepiej te pieniądze na czipsy, lody i elementarny kurs polskiego.

Znam branże bukmacherstwa co najmniej b.dobrze , nie koniecznie odnośnie pp jednak...Co masz na myśli mówiąc wyżyć ? Zakładając że masz na myśli średnią krajową miesięcznie zakładasz b.optymistyczny ok 80%-90% zwrot z inwestycji rocznie.Moim zdaniem to sporo.

Moje rady:

1. Przemyśl raz jeszcze czy inwestując 50k warto sugerować się wypowiedziami

anonimowych osób z forum ( nie wiem czy 50k dla Ciebie to dużo czy mało - jednak po co tracić).

2. Zdefiniuj jaki % zwrotu z inwestycji znaczy dla Ciebie "wyżyć".

3. Czemu bukmacherstwo i biznes w sieci odnosnie pp ? Może znasz się na czymś lepiej(!)

4. Jeśli już sie upierasz to może zacznij lajtowo od 1-2 stronek , zobaczysz z czym to sie je i wyciągniesz odpowiednie wnioski :)

Moje rady:

1. Przemyśl raz jeszcze czy inwestując 50k warto sugerować się wypowiedziami

ktos kto ma 50k nie pyta sie anonimowych osob z forum, co z nimi robic, szczegolnie ze niedawno te 50k wydawal na forex z tego co pamietam.......

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Jak masz jednak te 50 koła, i wolałbyś nie taplać się w bukmacherskim błocie a ponadto chcesz zarobić na jakimś serwisie/ach www to zapraszam do współpracy :)

Mam pomysłów wiele, planów wykonania i promocji także.

Było by brylantowo gdybyś był z okolic stolicy ;)

W razie zainteresowania pisz na priv.

Miłego wieczoru.

Można mieć odłożone 50tys, zarobione w Niemczech na szparagach :).

Poważnie to zacznij od czegoś małego. Zobacz jak to funkcjonuje i potem myśl o dalszej inwestycji i wejściu w grubsze tematy. Na konkretną promocję (nie myślę tylko o inwestycji w pozycjonowanie) to 50tys. wystarczy na dobrą sprawę na 1 miesiąc. Mówię tutaj oczywiście o dużym projekcie. Branża bukmacherska to silna konkurencja, która jest w stanie wydać kilkaset tysięcy bez mrugnięcia okiem. Żeby zapewnić sobie dochód na poziomie 2-3k miesięcznie, 50k powinno wystarczyć przy odpowiedniej strategii. Nie jest to oczywiście proste i nikt nie sprzeda Ci tutaj gotowego pomysłu, bo po co strzelać sobie samemu w kolano ;).

Można mieć odłożone 50tys, zarobione w Niemczech na szparagach :).

4 euro /h

przyjmijmy ze kurs euro to 1euro-4zl

Wiec na 50 tys pracował 3125 godzin po 10h pracował 312,5 dni :)

To trochę długo pracował;) 50 tys to nie są drobniaki...

Jak ktoś ma tyle kasy nie powinien się bawić w hazard bo jak nie straci to go "mafia hazardowa" dopadnie...

Edit. Literówka

Ujmę to tak:

Duże pieniądze na IM może spokojnie zarobić osoba nie posiadającego prawie żadnego budżetu, jednak charakteryzująca się sporym doświadczeniem i umiejętnościami. Kasa to nie wszystko - bez w/w cech będzie po prostu wyparowywała. Już lepiej jakbyś na oślep zakupił sobie akcje jakiejś spółki na GPW - masz większe szanse... ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Abstrahując od tego, skąd wzięły się te pieniądze, można je na pewno ładnie pomnożyć. Na hazard na pewno Ci nie wystarczy ale z dobrym pomysłem można ją pomnożyć albo zapewnić sobie godziwą wypłatę :D.

Jako mały OFF-TOP... co do GPW sugeruję kupić akcję Optimusa. 17 maja wychodzi Wiedźmin więc akcje zanotują pewnie kolejny ładny wzrost :) Jakbyś za te 50k kupił te akcje rok temu, miałbyś już 600% do przodu :D

EDIT : LINK

Nie spinajcie się tak. Autor tematu to jakiś kompletny dyletant i do tego mało uzdolniony. Wszystkie jego tematy to albo zupełne pokemoństwo, albo próby oszustwa. Lepiej niech pierw skończy podstawówkę, a później się weźmie za biznes.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności