Skocz do zawartości

Czy 50 tyś zł , na pozycjonowanie ciekawej strony

Szczypta Krul

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam pomysłu jak dobrze zainwestować pieniądze , a IT to bardzo dobrze rozwijająca się branża ... nie nie mam 50 tyś ... mam więcej ale 50 tyś chcę zainwestować w IT ... sory za pokemoństwo ... udzieliło mi się od kiedy zacząłem grać w Tibie ... ale skończyłem z tym , pokemoństwo zostało ...

Co do źródła kasy to przez jakiś czas mocno oszczędzałem ;d

Obawiam się że z wiedzą na poziomie "ile można zarobić na klikaniu w reklamy ?" raczej biznesu nie zrobisz.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

sprawdziłem sobie trochę autora tematu, Michał (ur 1993).

nie mówię że jesteś nie dojrzały, widocznie masz tylko taki sposób porozumiewania się, nawyk z tibi.

Ale uwierz że dla Ciebie jeszcze za wcześniej na jakiekolwiek poważne biznesy

do wszystkiego trzeba w życiu dojrzeć.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Szukam pomysłu jak dobrze zainwestować pieniądze , a IT to bardzo dobrze rozwijająca się branża ... nie nie mam 50 tyś ... mam więcej ale 50 tyś chcę zainwestować w IT ... sory za pokemoństwo ... udzieliło mi się od kiedy zacząłem grać w Tibie ... ale skończyłem z tym , pokemoństwo zostało ...

Co do źródła kasy to przez jakiś czas mocno oszczędzałem ;d

Życzę ci powodzenia ,na pewno dasz radę w jakimś biznesie,więcej odwagi...

Pozdrawiam..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności