Skocz do zawartości

Nasze wybory

kostek1

Rekomendowane odpowiedzi

Pustka, tandeta - nawet na zaplecze się nie nadaje :) jeszcze jakieś linki reklamowe w stopce

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Na dzień dzisiejszy nawet 50% treści nie jest zawarte. Więc jak skończę treść będę zmieniał tło itd.

I proste na razie że darmowy hosting w ramach testu jak strona spełni soje przesłanie i będzie zainteresowanie to się przeniesie na coś poważniejszego.

Ogólnie mi na razie chodzi o treść czy przy dobrym wykonaniu strony byli byście zainteresowani czymś takim?

Co do kopiowania to jak mam dane lub programy wyborcze nie kopiować? Przecież ich nie wymyślę za partię zastanówcie się zanim coś napiszecie. Nie wszystko można samemu napisać, taki urok tej strony.

... taki urok tej strony.

właśnie chodzi o to, że tej stronie zupełnie brak uroku

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

Po 2 czasem chyba nie liczy się aż tak wygląd tylko jej treść. Mam 2 stronę podobną i już mam 4 tyś uu choć stronka też świeża i temat dość niszowy. Ale dziękuję za każdą konstruktywną krytykę a nie tylko że do niczego itd

Za jakiś czas mam zamiar dać na płatny serwer już i wtedy na pewno będzie mi łatwiej dawać jakieś zdjęcia itd.

W tej stronie sam pomysł dla mnie jest ważny na pewno wykonanie strony by bardzo w tym pomogło ale jak się nie ma za dużo wiedzy, doświadczenia i czasu to na razie wychodzi jak wychodzi.

moim skromnym zdaniem należało najpierw skończyć serwis, albo przynajmniej doprowadzić do stanu używalności a dopiero potem publikować w strony do oceny.

Chyba zdajesz sobie sprawę że wygląda nieco jak szkielet strony zbudowany na divach w ale bez grafiki i innych elementów stylów.

Rozwiń temat a potem wrzuć do oceny ponownie.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności