Skocz do zawartości

Google zmienia kolory?

websign

Rekomendowane odpowiedzi

Tu nie chodzi o same zmiany,bo o tym mówi się na bieżąco i nie jest to zaskoczeniem. Chodzi tylko o to, że pojawiają się one w PL wynikach. Chociaż pojawiają się to za duże słowa - albo wolno rozchodzą się po DA albo są odpalane i wyłączane.

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

taka belka?

googlejk.jpg

ja to mam od 2 tygodni, za to nie moge sie doczekać na Google + mimo, że brałem udział w eksperymencie w USA

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Właśnie i u mnie się zmieniło. Nareszcie wygląda to nowocześnie, a nie jak strona z poprzedniej epoki. Ale wiadomo, trzeba będzie się przyzwyczaić do wszystkiego. Jedyna zmiana, która mi się nie podoba to przeniesienie w SERPie adresów URL bezpośrednio pod tytuł strony. Wolałem jednak pod opisem, było przejrzyściej.

Nie widzę natomiast jeszcze ikonki +1.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Brakuje mi teraz możliwości wpisania rozmiaru obrazka w bocznym panelu w wyszukiwarce grafiki.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Wcześniej adsense, analytics i inne usługi od g były w takim zgrupowanym panelu po kliknięciu profil (w prawym górnym rogu) i Ustawiania konta. Teraz coś pozmieniali i jest to bardziej dla "normalnych" użytkowników.

Można gdzieś się dostać do tego co kiedyś?

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności