Skocz do zawartości

Google maps a weryfikacja

seelk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałem dodać wczoraj nową firmę na moim koncie, wypełniłem wszystkie pola oznaczone gwiazdką i również dodatkowe (adres strony, dodatkowy opis itp.) i jedyna forma weryfikacji to tylko przez kartkę pocztową.

Zawsze była dostępna jeszcze forma telefoniczna lub sms czy zaszły jakieś zmiany?

Przy telefonie próbowałem na różne sposoby przez nr stacjonarny, tel kom przez "0" i bez "0".

Zabawki, artykuły dziecięce, a w tym klocki LEGO

Być może Twój numer został użyty już w innych wizytówkach?

edit:

Ostatnio tylko edytowałem - w niektórych przypadkach nie musiałem weryfikować, a w tych, które musiałem wystarczył sms lub telefon z automatu

• 2 tygodnie później...

Witam

każdą nowe Miejsce mogę weryfikować tylko za pomocą kartki pocztowej. Średni czas otrzymania przesyłki 3-4 tygodnie. Telefonicznie mogłam tylko weryfikować na tych kontach, które już miałam założone wcześniej i gdzie przesłanie numeru PIN odbywało się telefonicznie. Zapewne jest to reakcja Google na masowe zakładanie miejsc Google po tym jak mapy zajęły większość wyników lokalnych. Swoją drogą ja mam taki problem, że do momentu wejścia mapek "na stałe" w wyniki organiczne miałam frazę przez kilkanaście miesięcy na pierwszym miejscu. Po wejściu map pozycja spadła na 4 (oczywiście też założyłam mapkę dla serwisu) i wyprzedziły mnie serwisy znacznie słabiej pozycjonowane, ale ze starszą mapą. I nie mogę wrócić na poprzednią pozycję. To mnie zastanawia.

Pozdrawiam

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności