Skocz do zawartości

1 zł za wpis do katalogu to dużo? :)

rubis

Rekomendowane odpowiedzi

Czytałem to dzisiaj... niestety taka jedna łyżka dziegciu potrafi zepsuć całą beczkę miodu.

Może być więcej nieufnych osób które będą się bały wysłać SMS czy nawet dodać za darmo stronę do katalogu.

Wg. mnie powinny zostać wprowadzone jakieś proste przepisy, np. takie, że w umowach czcionka nie może być mniejsza niż 14 punktów :)

Wydaje się idiotyczne ? Tylko z pozoru - spowodowałoby, że umowy byłyby bardziej zwięzłe i trudniej byłoby ukryć przekręty.

czytałem o tym juz dośc dawno temu .... niesttey firmy są legalne i proces jest bardzo trudny.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Niestety firm takich jest więcej. Ostatnio nawet mój znajomy dał się na coś podobnego nabrać.

Za wpis do badziewnego katalogu zapłacił coś ponad 500zł. Najciekawsze, że wpis nawet nie jest zaindeksowany.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Chwila moment - z tego co wiem to Ci [ nierzetelni partnerzy ] wysyłają takie formularze (a konkretnie umowy bo formularz to żaden dokument) POCZTĄ i proszą o ich skorygowanie po czym PODPISANIE i odesłanie (dołączona koperta). I wtedy faktycznie mają szanse należność uzyskać...

W przypadku katalogów stron NICZEGO NIE PODPISUJESZ - wypełniasz tylko elektroniczny formularz.

Bez podpisu na umowie niczego w windykacji nie uzyskasz nie mówiąc już o sprawach sądowych.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności