Skocz do zawartości

Czy jako firma SEO składacie jakieś obietnice odwiedzin ?

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o to, że często jak obserwuje koszt pozycjonowania danej frazy może nie odzwierciedlać ilości wejść na stronę. Chodzi mi o wersję umowy za efekt - czyli konkretna fraza i cena za określoną pozycję. Klienci mają do was o to pretensje ?

Jakie pretensje? Nie jesteś w stanie przewidzieć dokładnej liczby wejść. W dodatku może się okazać, że podczas wyliczeń pomylisz się mocno na korzyść klienta. W dniu dzisiejszym możesz coś wyliczać, a jutro będzie to już nieaktualne. Masz też oczywiście do dyspozycji inne formy rozliczeń, mniej popularne.

Dzięki za odpowiedzi. Pytałem bo sam pozycjonując kilka swoich stron nie raz byłem rozczarowany wynikami wejść z danego słowa kluczowego a roboty było mnóstwo, przechodziłem z czasem na mniej oblegane przez konkurencję a ze sporo większą ilością wejść. Z punktu widzenia klienta niektórzy mogą mieć pretensje.

Ruch nie jest obiektywnym wskaźnikiem. Bardzo łatwo wygenerować nic nie znaczący dla właściciela ruch. Brak ruchu też deprymuje osoby, które liczyły na ...?

No właśnie, na co liczyły? Co chcemy osiągnąć przez pozycjonowanie? Co oferujemy, żeby być TOP 10? Uwielbiam takie pytania.

Ostanie czytałem że jedna firma zyskała ileśtam milionów dolarów, tylko dlatego że jej nazwa była bliskoznaczna z tą z kryptonimu jaki posiadała akcja interwencji w Libii

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności