Skocz do zawartości

Dodawarki do seoków

SilverT

Rekomendowane odpowiedzi

moskit napisał(a):
A tak poza tematem.. może i Generał jest monotematyczny z tymi płatnymi katalogami, ale faktycznie jest ich coraz więcej i lista darmowych topnieje w oczach

Ja tylko piszę to co sam obserwuję... i do czego się przyłączam - pojutrze 4 kolejne moje katy staną się płatne :)

Przypominam o securimage lub flashu - to pewniejsze zabezpieczenia.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ale miny zwykłych użytkowników też raczej zadowolone nie będą :)

Na dobrą sprawę wystarczyłoby żeby ekipa reCaptchy swój OBECNY token wyświetlała we flashu (ale żeby actionscript w nim pobierał zaszyfrowane dane z phpa bo zwykłe przerobienie jpga do flasha to żadne zabezpieczenie).

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

dzisiaj znowu szok w katalogach tematycznych ... ludzie nie mają zahamowac mimo próśb ... włączyłem icaptchę obadamy czy pomoże.

BTW: dziś prawie 300 wpisów z 4 tematycznych poszło ... nawet nie ustawiałem przyczyny bo to nieważne i tak jęczeć nie będą ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred napisał(a):
dzisiaj znowu szok w katalogach tematycznych ... ludzie nie mają zahamowac mimo próśb ... włączyłem icaptchę obadamy czy pomoże.

na moją dodaware nie pomoże ale na pewno sporo spamerów odsieje :D Ten pomysł Generała z jakimiś szyfrowaniami też jest zabawny - bo to niewiele by dało - to jest jakby wzmacnianie bramy do zamku najszlachetniejszymi metalami, przyklejenie kartki "klucz pod wycieraczką" i zostawienie pod wycieraczką klucza dla wszystkich.

P.S. ja syfu do Waszych katów naprawdę nie wpuszczam...wypuszczenie dodawarek dla wszystkich to spowodowalo, a będzie jeszcze gorzej - bo "piospamerom" podstawowe strony sie pokończą, to zapleczówki będą upychać. Wystarczyło na klientach przy generowaniu nowych licek wymusić udziwnienia formularzy przy dodawaniu stron i spokojnie jeszcze kilka lat seoki by sie ładnie rozwijały... taka jest moja opinia.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

sebau napisał(a):
spokojnie jeszcze kilka lat seoki by sie ładnie rozwijały... taka jest moja opinia.

Ależ bardzo ładnie się rozwijają - zwłaszcza płatne - w ciągu kilku tygodni wszystkie moje katy takie będą bo wreszcie to się opłaca (im więcej dodawarek tym większe zainteresowanie płatnymi katami) :D

Dodawarka jest dobra - każdy z nas ceni swój czas, ale niestety wiele osób nawet nie poświęci jednej minuty na porządne jej skonfigurowanie, nie mówiąc o jakiejkolwiek analizie czy wpis został dodany - tylko jedzie ile fabryka dała, a pozycje stoją w miejscu bo wszystko leci do kosza. Potem piszą że nic nie działa :)

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności