Skocz do zawartości

[SZUKAM] Narzędzie do sprawdzania zaindeksowanych adresów

Leszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zastanawiam się, czy gdzieś jest jakieś narzędzie które będzie mi sprawdzało w G czy dana domena widnieje w SERPach po podaniu interesującego mnie urla.

Powiedzmy, że mam 10 k adresów dodanych z Publikera z katalogów i precli. Teraz chciałbym je dopalić, ale wiadomo, że niektóre precle czy katalogi nie są zaindeksowane w G.

Czy jest jakieś narzędzie, które obcinałoby adres do samej domeny i sprawdzało czy dany serwis widnieje w serpach czy jest zbanowany, a jeśli jest zbanowany to usuwało linię z pliku?

Wiem, ze SB można to załatwić, ale jeśli ma się 10 proxy i 10 k adresów do sprawdzenia, to to nie pójdzie. Poza tym nie wszystkie wpisy są od razu indeksowane i czasem jest tak, że domena jest w serpach a wpisu nie ma i "Check Indexed" w SB pokaże NO albo -. Potem ręczna selekcja zajmująca wieki...

Czy macie jakąś szybką metodę na to?

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Nie istnieje takie narzedzie, ktore by Ci to sprawdzilo bez proxy. Przy liscie 10k musisz miec proxy, bo inaczej nie da sie odpytywac Google. Natomiast narzedzie kotre Ci to zrobi to juz znasz, bo sam je podales - SB :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Program Ping SEO Master

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry799195

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry800022

ma możliwość sprawdzania dużej ilości zindeksowania lub występowania w cache. Oczywiście też używać trzeba proxy, ale sam mechanizm będzie tak długo sprawdzał aż uzyska wszystkie poprawne odpowiedzi choć między czasie cześć IP możne dostać czasowego bana.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności