Skocz do zawartości

7 ZARABIAJĄCYCH 3000 zł./mies. TESTÓW SMS!

Lvcas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam na mojej aukcji!

Przedmiotem aukcji jest 7 testów SMS, dzięki którym możesz zarobić po kilka tysięcy zł. miesięcznie!

Ja sam osobiście, dzięki właśnie tym 7 testom SMS zarobiłem ogromne pieniądze, przy niewielkim nakładzie reklamowym, i ciągle zarabiam! Poniżej screen z wypłat z ostatnich 4 miesięcy.

960285.jpeg

Jak widać, są to kwoty począwszy od stycznia - 1970 zł , gdy zaczynałem reklamować na szerszą skalę serwis, aż do ponad 3400 zł w kwietniu, gdy reklama była już na kilku największych portalach i forach w Polsce.

Jakie skrypty licytujesz?

- Jak będzie wyglądać Twoje dziecko?

- Jak długo będziesz żył/a ?

- Czy pisane jest Ci bogactwo?

- Czy on/ona Cię kocha?

- Ile będziesz miał/a dzieci?

- Czy jesteście udaną parą?

- Czy on/ona Cię zdradza?

Są to absolutnie idealne maszynki do zarabiania pieniędzy! Zarabiaj po kilka tysięcy złotych miesięcznie. Wystarczy tylko rozreklamować i SMS-y same będą spływać.

Wiem to po moim własnym doświadczeniu!

Już po 1 dniu reklamowania na forach, zaczęły pojawiać się pierwsze wysłane SMS-y !!

Zarabiaj na płatnych SMS'ach !

Dodatkowo zarabiaj na reklamach Google Adsense i TradeDoubler!

ZOBACZ PRZYKŁADOWY SERWIS! : LINK1 ORAZ LINK2

kontakt i oferty cenowe proszę składać na: lvcas @ onet.eu

Jestem otwarty tylko na poważne propozycje cenowe.

Dołącz już teraz! Po godzinach, możesz sprawdzić kiedy wyniki matur 2012 i być tym samym świetnie poinformowanym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności