Skocz do zawartości

Czy na blogspot warto mieć zaplecze?

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ja się pytałam dlaczego moja strona xxxxxxx

myślisz, że jak wciśniesz tu kilka razy swój link to strona podskoczy ?

Uwierzysz, bądź nie uwierzysz, ale szkoda czasu na tę frazę. Nie dość, że napracujesz się, do top10 nie dojdziesz, a nawet gdyby to na waciki starczy z tych zarobków. Wiem, bo coś tam w moich zbiorach mam.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ale ja się pytałam dlaczego moja strona xxxxxxx

myślisz, że jak wciśniesz tu kilka razy swój link to strona podskoczy ?

Uwierzysz, bądź nie uwierzysz, ale szkoda czasu na tę frazę. Nie dość, że napracujesz się, do top10 nie dojdziesz, a nawet gdyby to na waciki starczy z tych zarobków. Wiem, bo coś tam w moich zbiorach mam.

M

No przecież ja nie po to wklejam link, żeby pozycjonować tylko żeby mi ktoś odpowiedział. A dlaczego uważasz,że to nie jest dobra fraza.

NIe rozumiem, każda fraza którą wybiorę jest niby zła. To na czym w końcu zarabia się w programach partnerskich? Przecież wybrałam frazę, która jest oblegana. Kiedyś wybrałam farzę bardzo niszową - okazało się że żle. Teraz wybarałam obleganą frazę - i też żle? No to znaczy że w programach partnerskich nie mozna na niczym zarabiać?

Fraza, na którą pozycjonujesz, jest tak oblegana, że samo preclowanie nie wystarczy. Katalogowanie, porządne zaplecze, kilka miesięcy czekania i dopiero będą jakieś efekty. A linki z precli, które zresztą pewnie i nie zawsze zostaną nawet zaindeksowane niewiele, jeśli nie nic, nie dadzą.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

To na czym w końcu zarabia się w programach partnerskich? Przecież wybrałam frazę, która jest oblegana. Kiedyś wybrałam farzę bardzo niszową - okazało się że żle. Teraz wybarałam obleganą frazę - i też żle? No to znaczy że w programach partnerskich nie mozna na niczym zarabiać?

Jak nie masz kasy na pozycjonowanie (na to wygląda skoro chcesz robić zaplecze na darmówkach) to logicznym jest odpuszczenie sobie konkurencyjnych fraz. Poszukaj sobie jakiejś niszówki i tam działaj.

Podpowiem Ci tylko, że ja dopiero przygotowuję się do walki o średniawe frazy. Na razie stawiam 100 katów, planuję docelowo dorzucić jeszcze ze 100-150 serwisów na wp. Wszystko na domenach pierwszego rzędu, z sensownymi tekstami... Czas jaki sobie dałem to rok. Jak to wszystko zacznie działać to dopiero biorę się za docelowe serwisy, wrzucam linki itp. Ty powinieneś (edit sorry, powinnaś) do wspomnianej frazy podejść podobnie... O koszta nawet nie pytaj. :aniolek:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności