Skocz do zawartości

[zlecę]Pozycjonowanie

oswd

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zlecę usługę pełnego pozycjonowania internetowego sklepu zoologicznego. Postaram się w punktach wymienić kogo szukam/na czym mi zależy:

- szukam firmy/osoby z doświadczeniem, wyspecjalizowanej w pozycjonowaniu z własnym zapleczem, możliwością pozyskania linków etc.

- szukam kompleksowej usługi nastawionej na długą współpracę. Tj. chciałbym aby osoba przed rozpoczęciem faktycznego pozycjonowania wykonała audyt pod kątem wszelkich udoskonaleń wspomagających pozycjonowanie - dedykowane oprogramowanie sklepu daje możliwość zupełnie dowolnej ingerencji w układ strony, wewnętrzne linkowanie etc - chciałbym więc wykorzystać te zalety do maksimum. Czyli innymi słowy nie chcę usługi typu "nap.. linkami z swli na ślepo", tylko podchodzimy do tematu z głową, zaczynamy budować zaplecze tematyczne etc.

- szukam firmy, która indywidualnie podchodzi do klienta. Nie zależy mi na czystym modelu typu opłata za frazy czy za wejścia. Wolę uczciwe przedstawienie sprawy - np. za 1000zł miesięcznie możemy wypromować x fraz głównych + skupić się na długim ogonie. Ogólnie jestem otwarty na rozmowę i powierzenie pozycjonowania sklepu skupiającego się na maksymalizacji efektu a nie np. sztywnemu trzymaniu się cennika za frazy. Liczy się dla mnie głównie efekt pozyskania wejść z haseł, które "sprzedają" a nie koniecznie bycie w top 3 na każde popularne hasło. Bardziej więc skłaniałbym się w kierunku ryczałtu - ale nie będę się upierał.

Jeśli masz ochotę na taką współpracę zapraszam do kontaktu.

Jeśli chodzi o budżet to wyjściowo myślę o kwocie 500-1000zł z późniejszym wzrostem jeśli efekty będą zadowalające.

pozdrawiam,

Marcin Nowak

Mail: oswd@o2.pl

Jeśli wolisz załatwić sprawy telefonicznie, to chętnie podam numer telefonu na pw, lub oddzwonię do Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności