Skocz do zawartości

Konkurs na najlepszy katalog - rowniez klon ...

Laki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moze nie tylko klonow ... bo to bez sensu jak napisal Martin ... poprostu konkurs katalogow w roznych kategoriach. Poza DMOZORAMI jest wiele klonow ale sa tez katalogi calkowicie nieklonowe ... no autorskie.

Popieram tez pomysl zrobienia strony i mozliwosci glosowania na katalog zgloszony do konkursu.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Moze nie tylko klonow ... bo to bez sensu jak napisal Martin ... poprostu konkurs katalogow w roznych kategoriach. Poza DMOZORAMI jest wiele klonow ale sa tez katalogi calkowicie nieklonowe ... no autorskie.

Popieram tez pomysl zrobienia strony i mozliwosci glosowania na katalog zgloszony do konkursu.

niech bedzie tez kategoria - katalogi tematyczne :D

Co do nagrod - to cos pomysle - przy okazji jakas reklama ;)

L.

Widać ruch w temacie coraz większy :D Jak widać jest zainteresowanie tematem. Teraz pozostało przejść od słów do czynów :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Jak dobrze rozumiem serwer juz mamy?? Ja proponuje tak: za host duuuza reklama dowolnego serwisu (bez panienek,opisow.bibli,zarabianie i takie tam) ... za przygotowanie serwisu rowniez duuuza reklama. Jedynie wtedy daje to gwarancje ze ktos daje cos za reklame.

Jak dobrze rozumiem serwer juz mamy?? Ja proponuje tak: za host duuuza reklama dowolnego serwisu (bez panienek,opisow.bibli,zarabianie i takie tam) ... za przygotowanie serwisu rowniez duuuza reklama. Jedynie wtedy daje to gwarancje ze ktos daje cos za reklame.

Trzeba bedzie to tez jakos rozpropagowac.

Pierwszy polski konkurs na najlepszy katalog*.

* - autorski, klon, tematyczny itp.

:)

Jakby potrzebny byl jakis 'prosty' design to moge pomoc. :)

L.

Jeśli byśmy chcieli głosowanie na katalogi tokażdy by głosował na swój i najnagorzej przeciwników więc dla mnie to odpada. Proponuję głosowanie przez kilku modów którzy są niezależni od jakiego kolqiwk katalogu. Jeśli jednak pierwsza opcja to trzeba zastosować, rejstrację aby user nie mógł głoswać na swój, a jeśłi oddaje głoa na inny musi poprzeć to jakimś komentarzem.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Racja trzeba uniemozliwic glosowanie na katalog zgloszony przez danego pacjenta. Hmm pewnie bedzie to dosc trudne ... przez modow?? ... trzeba by sie nad tym zastanowic ...

Mam nadzieje ze jakies rozwiazanie sie znajdzie. Jak widze entuzjazm co do konkursu opadl ... co sie dzieje ... do tej pory temat byl nudny ale teraz kazdy ma pole do popisu.

Nawiazujac do tematu nagrod ja od siebie moge zaproponowac nagrode za jakies tam miejsce w przedziale od 1 do 3 ... PEN DRIVE 512 MEGA ... kto jest fundatorem napisze po zakonczeniu konkursu.

To ja dorzucam Moherowy Berecik ręcznie dziargany z wyszytą złotymi nićmi inskrypcją PiO. Serio!

ps. Fundatora ujawnię po zakonczeniu konkursu :blink:

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

To ja dorzucam Moherowy Berecik ręcznie dziargany z wyszytą złotymi nićmi inskrypcją PiO. Serio!

ps. Fundatora ujawnię po zakonczeniu konkursu :blink:

No fajnie czyli jaja do beretu czy jakos tak ... wymiekam czy zawsze tak musi byc ...

No fajnie czyli jaja do beretu czy jakos tak ... wymiekam czy zawsze tak musi byc ...

nie zawsze tak musi byc.., czasem da sie cos zrobic i wychodzi. vide konkurs seo.

nagrody, serwery zostawcie sobie na koniec. istotne są zasady.

ale ja i tak wolę konkurs klonów :blink:

...ladies and gentlemen... statuetkę platynowego dmozora otrzymujeeeeee!.......

Konkurs można zorganizować. Najpierw potrzeba kilka osób, które mają w czym kolwiek doświadczenie. Swoje propozycje pisać.

# graficy

# sponsorzy nagród

# ludzie znający się na php i MySQL

# moderatorzy konkursu

i inni którzy mogą coś wnieść do konkursu

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Konkurs można zorganizować. Najpierw potrzeba kilka osób, które mają w czym kolwiek doświadczenie. Swoje propozycje pisać.

# graficy

# sponsorzy nagród

# ludzie znający się na php i MySQL

# moderatorzy konkursu

i inni którzy mogą coś wnieść do konkursu

Moja Ciebie rozumieć słabo, "sponsorzy nagród" musieć mieć doświadczenie czym kolwiek?

Moja myśleć co "sponsorzy nagród" kupić nagroda, sponsorować i siedzieć cicho.

ps. Czy naprawdę do tego prościutkiego zadania potrzebne jest Pospolite Ruszenie? Weź jeden zrób ankietę z głosowaniem, drugi proste zasady i kategorie, trzeci kupi nagrody, czwarty wręczy MartinowiB, Piotrkowi lub Graffowi i po Konkursie ;)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności