Skocz do zawartości

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO

sbart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znalazłoby się jeszcze kilka w miarę przyzwoitych precelków, ale te wspomniane mają najszybszą moderację - często tego samego dnia artykuły są zatwierdzane, więc tu należy się pochwała :-)

Mam nadzieję, że sbart.pl przetrwa jak najdłużej, bo nawet wśród precli, które miałam na swojej liście jeszcze pod koniec zeszłego roku, jest parę zapomnianych.

zerknąłem, i przyznam że tak powinny wyglądać porządne precle - jeśli jeszcze można to nazwać preclem :)

aż się pokusiłem napisałem zupełnie nowy tekst i bez obaw nie będę go kopiował :P

aha

wchodzę w kategorie np https://sbart.pl/kat/elektronika/

naciskam pod artykułem przycisk [więcej] ten taki zielony

i lipa ;d

to jest przerobiony przeze mnie widget, który był dostępny w szablonie który kupiłem

Ok, dzięki za info te które można pobrać z wordpressa nie mają takiej funkcjonalności, trzeba będzie chyba samemu coś opracować.

Pozdrawiam,

Tomek

Katalog stron Wyszukaj.com - PR=4/DA=11 lat | web katalog - reaktywacja, w sieci od 1999 roku

Zgodnie z obietnicami przygotowałem kolejną, wg mnie przydatną modyfikację, która pozwala na śledzenie indeksacji danego artykułu w Google. Jak to działa? Otóż podczas zgłaszania artykułu do akceptacji, w okienku publikacji, znajduje się pole "Powiadamiaj o stanie indeksacji w Google". Po jego zaznaczeniu i po zatwierdzeniu artykułu przez moderatora jego autor otrzyma informacje na maila gdy artykuł zostanie zaindeksowany w wyszukiwarce bądź jeśli wypadnie z wyników wyszukiwania Google.

publikacja.png

W przygotowaniu są kolejne ciekawe modyfikacje. Jeśli macie pomysły jakiś funkcjonalności, które by Wam się przydały, to piszcie, zobaczymy co da się zrobić:)

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

hmm, jak dotąd nikt nie zgłaszał problemu, ale prześlij na PW dane Twojego konta, czyli login i adres mailowy, to sprawdzę co się stało

Przed chwilą dokonałem testowej rejestracji i otrzymałem maila z hasłem. Także w Twoim przypadku albo mail z hasłem trafił do spamu, albo pomyliłeś się wpisując swój adres e-mail:)

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności