Skocz do zawartości

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO

sbart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

niestety obecnie nie mam wystarczająco czasu żeby przygotować wtyczkę w postaci "plug&play", ale jeśli komuś bardzo zależy, to poproszę o kontakt i wtedy mogę przekazać kod wraz z instrukcją instalacji.

Co będzie potrzebne żeby uruchomić skrypt:

- dostęp do CRONa i umiejętność jego obsługi

- zainstalowany ionCube na serwerze

- umiejętność grzebania w plikach Wordpressa i podstawowa znajomość PHP

- dostęp do bazy np. przez phpmyadmina i podstawowa jego znajomość

- chęć zamieszczenia linka zwrotnego :D

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

• 1 miesiąc temu...

Czy istnieje możliwość częściowego udostępnienia statystyk poszczególnych wpisów? Z sbart.pl mam sporo wejść na linkowane strony i fajnie byłoby wiedzieć, z jakich fraz artykuły te mają najwięcej wejść z Google, aby to właśnie je mocniej podlinkować.

Nadszedł czas żeby rozprawić się ze spamem i użytkownikami, którzy nie mają zamiaru czytać oraz przestrzegać regulaminu, a takich niestety jest coraz więcej. Ogrom czasu jaki jest poświęcany na użeranie się z tego typu użytkownikami, można by spędzić na dalszej promocji serwisu i jego rozwijaniu. W związku z tym wprowadziłem system, który mam nadzieję ukróci wszelkie spamerskie zapędy:)

No więc od dzisiaj, po rejestracji w serwisie, aby móc dodawać artykuły konieczne jest aktywowanie konta (koszt 4,92 zł brutto - opłata jednorazowa). Użytkownicy, którzy zarejestrowali się wcześniej oczywiście nie muszą aktywować konta.

W przypadku gdy któryś z użytkowników złamie regulamin, otrzyma od moderatora ostrzeżenie, co będzie oznaczało że w razie ponownego naruszenia regulaminu konto zostanie dezaktywowane i nie możliwe będzie dodawanie nowych artykułów. Ponowna aktywacja będzie możliwa dopiero po uiszczeniu opłaty aktywacyjnej.

Oczywiście tak jak było to do tej pory moderator nie będzie czepiał drobnych uchybień, typu literówki czy brak przecinka - no chyba że błędy te powtarzane będą nagminnie:)

W przygotowaniu są kolejne modyfikacje, między innymi szczegółowe statystyki artykułów dostępne dla ich autorów - dane pobierane będą za pomocą API z Google Analytics.

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

Zgodnie z regulaminem ma być link do wartościowego serwisu ?

https://sbart.pl/zalety-z-posiadania-strony-www/

To obejrzyjcie link docelowy :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności