Skocz do zawartości

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO

sbart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w innych też dałem "laurkę" w komentarzach :)

edit: user czuwa :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

czyli mam prze***ne :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Opublikowane artykuły: 1062

Zaindeksowane w Google: 1063 (100.1%)

Jak to możliwe? (;

Ten precel powinien być stawiany za wzór.

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

Ostatnio usuwałem artykuł który był zaindeksowany, a skrypt do sprawdzania indeksacji do tej pory sprawdzał obecność w google wszystkich artykułów, nie tylko w danym momencie opublikowanych. W każdym razie wprowadziłem poprawkę.

Strony statyczne (typu sbart.pl/kontakt/) nie wliczają się do tej statystyki, tylko artykuły.

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

Szczegółowych testów nie robiłem, ale ja sam korzystam z możliwości serwisu i nie narzekam:) Dave84 powiedział ważną rzecz, serwis nie zniknie więc z czasem będzie miał coraz większy TR. Dodatkowo, systematycznie staram się zdobywać linki na stronach o wysokim TR więc to na pewno nie zostanie pominięte przez Google. Także różnica pomiędzy zwykłym preclem dopalanym XRumerem i rotacyjnymi SWLami wydaje mi się że jest i to spora.

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

• 6 miesięcy temu...

Coś dzisiaj SbArt przechodzi trudne chwile - Error establishing a database connection. Zrób coś z tym bo Google ostatnio nie lubi takich czkawek, a Twój pressel jest bardzo wartościowy i szkoda, żeby po tyłku dostał :placze:

Poszukuję dobrych precli - oferuję wysokiej jakości artykuły z wielu branż, pisane przez copywritera, bez mieszarki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności