Skocz do zawartości

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO

sbart

Rekomendowane odpowiedzi

To sobie wziałeś robotę, ale domena fajna to może warto.

W sumie to ciekawe bo moje najlepsze precele po Pingwinie zanotowały wzrost ruchu a pewnie przez moderację SQT by nie przeszły.

@Lexy tylko użytkownicy musieli by się zgodzić na takie zasady. Ja osobiście aż tak bym nie inwestował w cudze strony - dwa artykuły za linka, czy w tworzenie bardzo przydatnych artykułów z grafikami. Po prostu nie wiem co ktoś zrobi z taką domeną za jakiś czas i straciłbym całą robotę.

Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM.

Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords.

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Napisanie takiego "porządnego" artykułu to 20 - 30 minut. Wystarczy trochę się przyłożyć, a nie kupować teksty od gimnazjalistów za 1zł/1000 znaków :)

Popieram ideę tworzenia porządnych serwisów z porządnymi artykułami, więc trzymam kciuki.

Napisanie takiego "porządnego" artykułu to 20 - 30 minut. Wystarczy trochę się przyłożyć, a nie kupować teksty od gimnazjalistów za 1zł/1000 znaków ;)

Popieram ideę tworzenia porządnych serwisów z porządnymi artykułami, więc trzymam kciuki.

No może godzinke. Ale zgadzam się że dobre teksty wciąz sa skuteczne (puszczane na dobrych serwisach)

• 2 tygodnie później...

jak ktoś chce linka, to zapraszam do napisania wartościowego artykułu, jeśli potrafi, a jak ktoś chce tak jak to nazwałeś "cwaniaczyć" i idzie na łatwiznę pisząc komentarz składający się z kilku słów, często pozbawiony sensu i nie na temat, to szkoda mi nawet czasu na grzebanie w szablonie, żeby te pole usunąć...

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

Dobra, dobra nie bądź taki do przodu, usuń więc pole witryna bo robisz ludzi w bambuko i łapiesz darmowy content. Ja mam przynajmniej jeden i nie wiele odbiegające 2 od poziomu twojej witryny artykularnie i nie cwaniacze na free teksty.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

michal05, nie wiem czy akurat w tym preclu można publikować zdjęcia "z kompa", ale gdyby nawet nie, to w każdym opartym na WP, można przejść do opisu w html, tam podać link do zdjęcia na swoim serwerze - stronie.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności